Baselworld 2017: Zenith Pilot Type 20 Extra Special 40 mm

Універсальний розмір годинника, витриманого в нео-ретро стилі, сподобається як чоловікам, так і жінкам.

 

У рамках ювелірно-годинного салону Baselworld 2017 компанія Zenith представила нові версії Pilot Type 20 Extra Special. Якщо раніше колекція складалася виключно з моделей великого розміру, то тепер діаметр корпусу годинника налічує 40 мм, що робить цей годинник універсальним.

Корпус водонепроникністю до 100 метрів виготовлений із зістареної сталі. На вибір покупцю пропонується 4 варіанти забарвлення: циферблат годинника може бути пофарбований в сірий, синій, винний кольори і колір хакі. Циферблат витриманий у класичному авіаційному стилі, основними характеристиками якого є великі цифри та стрілки з люмінесцентним покриттям та велика рифлена заводна головка.

Роботу годинника забезпечує калібр Zenith Elite 679, оснащений автопідзаводом і 50-годинним запасом ходу. На задній кришці годинника вигравіруваний обрамлений зірками герб Zenith і рік заснування мануфактури.

У тон циферблату до годинника підібрано ремінці гірчичного, синього, винного кольору або кольору хакі, виготовлені з промасленого нубука. Ремінці забезпечені захисною каучуковою підкладкою та титановою застібкою.