Baselworld 2017: Omega 1957 Trilogy Limited Editions

Спеціальна годинна трилогія присвячена 60-річчю трьох культових моделей Omega.

У рамках ювелірно-годинного салону Baselworld 2017 компанія Omega представила сет із трьох моделей, випущений на честь 60-річного ювілею культового годинника марки. До спеціальної серії увійшли перевидання моделей Seamaster 300, Railmaster та Speedmaster. Всі новинки представлені в корпусах з нержавіючої сталі, доповнених злегка втопленими в корпус коричнево-чорними циферблатами з годинниковими вінтажними індексами.

Speedmaster 60th Anniversary Limited Edition 38,6mm

Модель Speedmaster 60th Anniversary відроджує вигляд перших у світі годинників з функцією хронографа, тахіметрична шкала на яких була позначена не на циферблаті, а на безеле.
Годинник Railmaster 60th Anniversary відсилає до моделі Railmaster 1957 року випуску, яка створювалася для людей, змушених працювати поблизу джерел сильного магнітного випромінювання. Модель 2017 року зберегла суворий дизайн свого історичного прототипу, а як основу отримала сучасний механізм із потужним показником антимагнітного захисту. Роботу годинника забезпечує калібр Master Chronometer 8806, який витримує вплив магнітний полів силою до 1500 гаус.

Seamaster 300 60th Anniversary Limited Edition 39 mm

Дизайн моделі Seamaster 300 60th Anniversary Limited Edition натхненний виглядом перших годинників CK2913. Годинник має чорний алюмінієвий безель та заводну головку, декоровану знаменитим символом Naïad. У годинах 1957 його присутність означало, що перед вами годинник з високим показником водонепроникності. Роботу годинника також забезпечує калібр Master Chronometer 8806.
Моделі, випущені обмеженими серіями 3557 екземплярів кожна, можна придбати як по комплекту, так і по одній моделі. Як бонус покупець комплекту отримує дерев'яну коробку зі швейцарського дуба, призначену для зберігання сета. Годинник продаватиметься в червоній подарунковій коробці, виконаній у стилі оригінальних коробок 1957 року. У комплект також входить футляр із набором змінних ремінців та інструментом для заміни знімних осей ремінця. Власник годинника зможе за бажання носити їх не тільки на сталевому браслеті, але і на шкіряному ремінці або ремінці NATO.