BASELWORLD 2018: Zenith Defy Classic

Поєднання елегантності та спортивного стилю

Zenith Defy Classic

Модель Zenith Defy Classic привертає увагу титановим корпусом діаметром 41 мм і декоративним виконанням циферблата у вигляді зірки Годинник може бути доповнений на ваш вибір металевим браслетом ремінцем зі шкіри або каучуку.

У 2017 році марка Zenith написала перший розділ у книзі годинного мистецтва завтрашнього дня, випустивши нову модель Defy El Primero 21 – унікальний хронограф з точністю вимірювання до сотих часток секунди – і модель Defy Lab першого покоління, найточніший годинник у світі з новим осцилятором, виготовленим з монокристалічного кремнію. DEFY, як носій футуристичної складової ДНК марки, дає початок повноформатної колекції, яку характеризує наявність ускладнень різного рівня. Перша в колекції – Defy Classic, модель із трьома стрілками та покажчиком дати. Цей годинник, виконаний у характерному для колекції синьому кольорі, відрізняється корпусом, виготовленим із надлегкого титану, чорненим скелетонізованим механізмом і скелетонізованим циферблатом у формі зірки.

Бездоганна архітектура

Бездоганна архітектура
DEFY, спираючись на легендарну точність та ефективність, з випуском годинника Defy Classic задає нову моду, суть якої – поєднання елегантності та спортивного стилю. Найважливіші елементи: годинна, хвилинна, центральна секундна стрілки та покажчик дати стали квінтесенцією естетики DEFY. Широкі годинні та хвилинні стрілки прямокутної форми з люмінесцентним покриттям і тонка секундна стрілка з противагою у вигляді зірки ковзають над п'ятьма стилізованими «променями», що також нагадують про символ марки Zenith. Хвилинна шкала темно-синього кольору, прикрашена пунктирним візерунком у вигляді накладних гранованих вартових відміток, надає скелетонізованому механізму сучасного та спортивного вигляду. Віддаючи данину витокам, ця модель виконана в такому кольорі, що і її блискучий попередник, El Primero 1969 року. На цьому всі зв'язки з минулим обриваються, оскільки колекція DEFY орієнтована виключно на майбутнє.

Калібр Elite як на долоні

Калібр Elite як на долоні
У серці корпусу – механізм, створений мануфактурою Zenith на базі знаменитого автоматичного калібру Elite 670. Вперше в історії цей надійний та точний калібр з анкерною вилкою та анкерним колесом із кремнію розкривається за допомогою ультрасучасного методу скелетонування. Чорнений, структурований механізм, увінчаний білим віконцем диска покажчика дати на позначці «6 годин», працює із частотою 4 Гц і має запас ходу 50 годин.
Zenith Defy Classic

Доповнена інтегрованим металевим браслетом, що складається з гнучких ланок, ремінцем каучуковим, покритим шкірою алігатора, або звичайним ремінцем каучуковим, модель Defy Classic демонструє оригінальний і сучасний характер. Для любителів сучасної класики цей стильний атрибут міського жителя також випускається у версії із закритим циферблатом синього кольору з декоративним оздобленням «Сонячні промені» та вказівником дати на позначці «3 години» у поєднанні з такими ж варіантами браслета чи ремінця, що й у моделі зі скелетонізованим циферблатом.

Орієнтовна вартість годинника складає CHF 5,900 за версію із закритим циферблатом на каучуковому або шкіряному ремінці, CHF 6,900 за версію із закритим циферблатом на титановому браслеті, CHF 6,500 за версію зі скелетонізованим 7,500.