BASELWORLD 2018: Zenith Defy Zero G

Черговий виклик законам гравітації від компанії Zenith – модель Defy Zero G із зменшеним гіроскопічним модулем.
 
Нова модель Defy Zero G, що стала першим втіленням футуристичного високого годинникового мистецтва і оснащена зменшеним та допрацьованим гіроскопічним модулем Gravity Control, кидає виклик законам гравітації. Рухи знаменитого запатентованого пристрою марки Zenith, що знаходиться в самому серці скелетонізованого високочастотного калібру El Primero, зачаровують та захоплюють. Модель Defy Zero G укладена в міцний корпус діаметром 44 мм з титану або рожевого золота, оснащена зручним та ергономічним металевим браслетом та відрізняється бездоганною архітектурою.
Zenith Defy Zero G
У 2017 році марка Zenith написала перший розділ майбутнього годинникового мистецтва, випустивши нову модель Defy El Primero 21 – унікальний хронограф з точністю вимірювання до сотих часток секунди – і модель Defy Lab першого покоління, найточніший механічний годинник у світі з унікальним осцилятором. Маючи у своєму складі найточніші та найефективніші екземпляри, колекція DEFY відрізняється сучасним характером та ускладненнями різного рівня. Нова модель Defy Zero G («G» в даному випадку розшифровується як «гравітація») із зменшеним та доопрацьованим гіроскопічним модулем «Gravity Control» кидає виклик законам гравітації та стає уособленням майбутнього високого вартового мистецтва.

Гравітація? Усунена

На початку XXI століття марка Zenith, перебуваючи в пошуках абсолютної точності, розробила революційний пристрій стабілізації гравітації, що саморегулюється. Цей запатентований гіроскопічний модуль Gravity Control усуває вплив сили тяжіння на швидкість роботи годинника, підтримуючи регулюючий орган і балансове колесо в горизонтальному положенні. Модуль був також вбудований в механізм El Primero з високою частотою коливань, що вимірює час з точністю до десятих часток секунди.
Zenith Defy Zero G
Для нової моделі Defy Zero G сферична система, що складається із 139 найдрібніших деталей, була повністю модернізована та оптимізована з метою підвищення ефективності при одночасному зменшенні розмірів. Гіроскопічний модуль, натхненний легендарними морськими хронометрами, який раніше обертався між двома опуклими сапфіровими стеклами, тепер займає лише 30% від свого первісного об'єму і, таким чином, ідеально поміщається між двома плоскими сапфіровими стеклами корпусу DEFY. Цей технічно складний пристрій знаходиться на позначці «6 годин».
Zenith Defy Zero G
Серце годинника б'ється в енергійному ритмі: всередині знаходиться калібр El Primero 8812S з ручним підзаводом і частотою коливань 5 Гц, який саморегулюється завдяки модернізованому модулю Gravity Control і забезпечує подвійну гарантію точності. Високочастотний мануфактурний механізм, що складається з 324 деталей (включаючи 139 деталей каретки гіроскопа), наступник легендарної моделі 1969 El Primero, управляє зміщеними від центру годинної і хвилинної стрілками, малою секундною стрілкою, функцією гравітаційної стабила50 ходу.

Закони тяжіння

Закони тяжіння
Нова модель колекції DEFY із ускладненнями високого рівня характеризується сучасним дизайном. Повністю скелетонізований механізм із чорним родієвим покриттям, який можна розглянути з обох боків, ефектно контрастує з п'ятьма світлими тонкими «променями», що нагадують про зірку – символ марки Zenith. Вони виконані з того ж матеріалу, що і корпус, і надають 3D-об'єм динамічній формі годинника. Зменшений гіроскопічний модуль велично обертається на позначці «6 годин», а стрілки прямокутної форми відміряють час на синій шкалі, вказуючи на грановані часові позначки з люмінесцентним покриттям та хвилинні позначки. Скелетонізовані малий секундний покажчик і покажчик запасу ходу з тонкими стрілками розташовані симетрично – між позначками «9 та 10 годин» та «2 та 3 години» відповідно. Корпус діаметром 44 мм, виконаний з рожевого золота або титану і має водонепроникність до 100 метрів, надійно тримається на зап'ясті власника завдяки новому інтегрованому браслету з відповідного металу (золота або титану) з відполірованими ланками у формі літери «H» алігатора.