Baselworld 2019. Nanis презентувала колекцію Nanis New Ipanema

Колекція Nanis New Ipanema: кільця, намиста, сережки та браслети із золота з кольоровим камінням

Крім того, що Іпанема є найвідомішим пляжем у Бразилії та одним із найвідоміших у світі, це також назва колекції венеціанських прикрас Nanis, створеної засновником Лаурою Бічого. А на Baselworld 2019 ювелірний бренд презентував нову інтерпретацію колекції Ipanema. Нова лінія називається Ipanema Bon Bon Collection. Назва, від якої віє екзотичним морським курортом, солодким смаком та кольором прозорих цукерок. Це і справді так: поряд із золотими поверхнями, як завжди виготовленими вручну, коштовне каміння: сапфіри, родоліти, блакитні топази, аметисти та рожевий кварц.

Nanis New Ipanema

У деяких випадках використовуються дорогоцінні камені одного кольору, але з різними відтінками: в результаті виходить приємна головоломка відтінків синього або фіолетового. В інших випадках на поверхні золота також додаються маленькі діаманти для яскравості. У колекцію входять кільця, браслети, кольє та сережки. У двох варіантах: дорогоцінні камені можуть бути виготовлені з одного каменю або у варіанті з декількома дорогоцінним камінням.

 

Придбати вироби бренду бабусяis ви можете у салоні годинників та прикрас “Акцент” за адресою: м.Запоріжжя, проспект Соборний, 151