БЕЛЛА ХАДИД ВІДКРИВАЄ ФЛАГМАНСЬКИЙ БУТИК НА ОКСФОРД-СТРІТ

Белла Хадід розрізала стрічку на урочистому відкритті флагманського бутіка TAG Heuer на Оксфорд-стріт, де було представлено лімітовану серію годинника Link Lady Bella Hadid.

 

TAG Heuer з гордістю повідомляє про відкриття свого першого флагманського бутіка в самому серці торгового району Лондона – на Оксфорд-стріт, 449. Спеціальною гостею заходу стала Посланниця марки та супермодель Белла Хадід, запрошений для розрізання стрічки на урочистому відкритті бутика.

БЕЛЛА ХАДИД ВІДКРИВАЄ ФЛАГМАНСЬКИЙ БУТИК НА ОКСФОРД-СТРІТ - TAG Heuer

З цієї нагоди також відбулася презентація довгоочікуваної лімітованої серії годинників TAG Heuer Link Lady Bella Hadid. Клієнти, які здійснили попереднє замовлення годинника з цієї лімітованої серії, отримали щасливу можливість особисто зустрітися з Беллою та забрати свою покупку на святковому відкритті нового магазину.

Белла Хадід на відкритті бутіка на Оксфорд-стріт - TAG Heuer

«Для нас велика честь, що цей флагманський магазин відкрила посланка TAG Heuer Белла Хадід. Вона є справжньою іконою моди і своєю роботою надихає величезну кількість молодих людей, повною мірою втілюючи девіз марки TAG Heuer "Не здаватися під тиском!", – сказав Роб Дайвер, керуючий директор TAG Heuer у Європі.

З цієї нагоди Белла одягла годинник із лімітованої серії Link Lady, розроблений спеціально для неї. Ця ультрасучасна модель з чудовим перламутровим циферблатом, прикрашеним 12 діамантами, повністю виготовлена ​​з чорної матової кераміки – ідеального матеріалу для годинника. Браслет зі знаменитим дизайном Link є одним із найзручніших в експлуатації.

Белла Хадід на відкритті бутіка на Оксфорд-стріт - TAG Heuer

«Мені шалено подобаються мій годинник з лімітованої серії Link Lady, адже діаманти підходять до будь-якого вбрання! Вони дуже зухвалі та універсальні!» – сказала Белла Хадід. Дівчина додала: «І мені особливо приємно бути тут сьогодні з TAG Heuer, оскільки Лондон – одне з моїх улюблених міст! Ми вигадали чудову рекламну кампанію, і я щаслива бачити, як вона втілюється в життя, даючи кожному можливість торкнутися історії марки!»