Ювелірні шедеври Magerit із нової колекції “Gea”

Захоплення природою та її вишуканою досконалістю завжди викликало в людині непідробний інтерес і спонукало пізнавати те прекрасне, що оточує нас. Цей дивовижний феномен не втратив актуальності й у наші дні. Тільки в природі ми зустрічаємо численні види в постійній зміні та розвитку, які становлять нескінченну різноманітність форм, розмірів кольорів та текстур. Кожна жива істота унікальна і неповторна. Чари творення нескінченно стверджують себе в живому світі. Захоплення Землею як центром світобудови лягло в основу колекції GEA, натхненної гармонією природи як нескінченного джерела життя.

Magerit_Gea.png

Бережне переплетення фантазії та реальності пропонують до уваги поціновувачів дивовижні творіння, що втілюють ніжність та жіночність. Плавні колірні переходи надають свіжості та теплоти оригінальному дизайну. Сині та зелені відтінки каміння в ювелірних прикрасах нагадують колірну палітру Землі. Колекція буяє рослинними мотивами, що нагадують насіння, пелюстки та квіти. Пластичні, скульптурні елементи завжди присутні в колекціях бренду, будучи головним героєм знакових витворів. Так само як і в природі, кожен витвір Magerit є унікальним, оригінальним і неповторним твіром ювелірного мистецтва.

Germina (від латинського "проростати")
Фігура жінки, що народжується всередині символічного зерна, означає початок життя та чарівний момент творення.

Magerit_Gea_1.jpg

Veris (від латинського "Весна")
Цей комплект уособлює природу та родючість як ключові елементи розвитку та нескінченності життя. Жінка в ніжних обіймах серед зелені садів припинилася в чудову прикрасу, дивовижну за своєю елегантністю та жіночністю.

Magerit_Gea_2.jpg

сечовина
Дизайнери Magerit при створенні цих прикрас надихалися ідеальною пропорцією "золотого перерізу", геометричним співвідношенням якого підпорядковані численні явища та витвори природи. Тому ці повітряні спіралі із золота та сапфірів – втілення ідеальної гармонії. Вони також нагадують паростки папороті, символ вічного зростання і магічної сили, оскільки згідно з народними легендами папороть захищає від злих духів. Творіння Aurea – талісмани для своїх власників.

2017-11-27_12-33-56.png

Genus (від латинського “народження”)
Варіації на тему різноманітності форм зародження квітів.

Magerit_Gea_3.jpg