ZENITH ПРЕДСТАВИЛИ РЕВОЛЮЦІЙНІ ГОДИННИКИ DEFY LAB

Революція полягає в тому, що їх осцилятор виконаний у вигляді монолітної деталі монокристалічного кремнію товщиною 0,5 мм.

Zenith перевертає сторінку нового розділу в історії швейцарської годинної індустрії з введенням нової осцилюючої системи, яку позиціонує як перший і єдиний механічний годинник, що втілює як еволюцію, так і вдосконалення принципу балансу пружин, представленого в січні 1675 року. З виду на історію цей винахід можна розглядати нарівні з введенням в 1969 першого в історії автоматизованого хронографа El Primero.
Zenith-Defy-Lab-watch-Aeronith-case-green
zenith-defy-lab
Мануфактура Zenith випускає механічний годинник протягом 152 років і в даний час має можливість випускати близько 40 різних калібрів (з різними формами та ускладненнями), що відображає винятковий досвід. Знавці добре пам'ятають появу 1969 року першого автоматичного хронографа Zenith. Нова модель Defy Lab радикально відрізняється від El Primero, але є такою ж радикальною, як і хронограф свого часу.
ZENITH_Defy_Lab_B_Mouvement_
Zenith-Defy-Lab-watch-Aeronith-case-grey-and-black-version
Основні моменти
З 1675 принцип системи балансу і пружини, який Крістіан Хайгенс представив Французької королівської академії наук у вигляді годинника, залишився без уваги. Хоча він безумовно був поліпшений і оптимізований максимально можливою мірою, проте він ніколи не ставиться під сумнів як такий, а розглядався як позачасове і незмінне поняття.
Zenith-Defy-Lab-watches-full-
Новий осцилятор, що утворює моноліт, виконаний з монокристалічного кремнію (з деталями, більш тонкими, ніж людське волосся), замінює баланс пружини. Таким чином, 30 або близько того компонентів стандартного регулюючого органу (який вимагає складання, регулювання, синхронізації, випробування та мастила) замінюються одним елементом, розміром всього 0,5 мм (порівняно зі звичайними 5 мм). Цей захоплюючий розвиток коливається на неймовірній частоті 15 герц з амплітудою +/- 6 градусів і має майже 60-годинний запас ходу - більш ніж на 10% більше, ніж у El Primero.
Zenith-Defy-Lab-watch-wrist-shot-womw
Zenith-Defy-Lab-watch-Aeronith-case-gold
Ця частота наділяє його винятковим – майже в 10 разів вищим ступенем точності. Його середньодобовий темп із точністю до 0,3 секунди. (Як приклад одним із критеріїв сертифікації «хронометр» COSC є середньодобова швидкість у перші десять днів тестування: від -4 секунд до +6 секунд, що означає до 10 секунд на день). Крім того, він залишається точним і за межами 24 годин роботи (момент, коли механічний годинник починає втрачати свою енергію і, отже, їх точність). Цей новий осцилятор зберігає той самий ступінь точності для 95% запасу ходу.
Zenith-Defy-Lab-watch-Aeronith-case-brown-and-blue
Zenith-Defy-Lab-watch-Aeronith-alumium-composite-case
Немає необхідності в маслі: більше немає контакту, це означає відсутність тертя або зношування і, отже, не вимагає змащення. Нечутливість до перепадів температури, гравітаційним та магнітним полям усуває основні недоліки існуючих балансувальних та пружинних вузлів, які схильні до деформації та/або розширення, що призводить до зменшення точності.
Zenith-Defy-Lab-watch-Aeronith-alumium-composite-case-material
Zenith-Defy-Lab-watch-Aeronith-alumium-composite-case-and-raw
Потрійна сертифікація, включаючи сертифікацію хронометра, що відображається емблемою гадюки, нагородженою Обсерваторією Безансона, від імені Міжнародного бюро заходів та ваг. Що стосується теплової поведінки, спектр стандарту ISO-3159 був розширений: коливання близько 0,3 секунди на день і градуси за шкалою відхилення сертифіковані, що вдвічі перевищує показник, що рекомендується. Нарешті, годинник відповідає магнітним критеріям ISO-764, що перевищує їх у 18 разів (для всіх годинників), що означає, що вони можуть витримувати 88 000 ампер на метр або 1100 гаус. Цей механізм відкриває нові перспективи і входить у новий вимір, являючи собою не що інше, як переосмислення принципу Гюйгенса з іншою механічною системою.
Zenith-Defy-Lab
Zenith-Defy-Lab-Monolith-Oscillator
Перші десять годин Зенітна лабораторія Defy (10 різних версій, кожна з яких має відмінності) продаються в колекції подарункової коробки. Усі екземпляри вже продані. Не дивно!
Буде виготовлено 10 унікальних версій: корпус розміром 44 х 14.5 мм, аеронітова композитна полімерна алюмінієва піна, водонепроникність до 50 метрів. Механізм, Калібр Zenith ZO 342, з кремнієвим осцилятором Zenith. Запас ходу складає 60 годин. Балансова частота 108 пк/год.
Zenith-Defy-Lab-Monolith-Oscillator-Caliber-ZO-342
Zenith-Defy-Lab-etched-silicon-wafer-close
Перший годинник з корпусом (діаметром 44 мм) виготовлений з Aeronith, найлегшого алюмінієвого композитного матеріалу у світі. Цей новий матеріал, що нагадує надзвичайно твердий металевий пінопласт, був розроблений з використанням ексклюзивного високотехнологічного процесу і має щільність всього 1,6 кг/дм3, що в 2,7 раза легше за титан, в 1,7 раза легше за алюміній і на 10% легше від вуглецевого. волокна.
Zenith-Defy-Lab-etched-silicon-wafer
Zenith-Defy-Lab-DRIE-silicon-oscillator
Zenith-Defy-Lab-Caliber-ZO-342-with-Monolith-Oscillator-in-hand
Zenith-Defy-Lab-Caliber-ZO-342-rotor-view
Zenith-Defy-Lab-assembly
zenith-defy-lab-8
zenith-defy-lab-7
zenith-defy-lab-6
zenith-defy-lab-5
zenith-defy-lab-4
zenith-defy-lab-3
zenith-defy-lab-
zenith-defy-lab-1