ЛЕБЕДИНЕ ОЗЕРО MAGERIT

Нова вишукана колекція Hechizo від ювелірного бренду Magerit, заснованого в 1994 році в Мадриді, була натхненна легендарним балетом «Лебедине озеро»: її головними образами стали героїні Чайковського шедевра – підступна Оділлія та прекрасна Одетта.

схоже зображення

Основною темою ювелірних виробів від Magerit завжди була природа: рослинний світ, зміна пір року, різноманітні тварини, у тому числі вигадані та міфологічні персонажі. Улюблені матеріали марки – це жовте та біле золото, поєднання золота та срібла, емаль, діаманти, у тому числі чорні та коньячні, сапфіри, рубіни та перли.

Комплект Amanecer символізує момент чудового перетворення Одетти: величезні крила, що виростають з рук красуні, оточують її точений профіль і витончений вигин шиї, надають коштовностям неймовірної легкості та чарівної елегантності. Комплект представлений у білому та жовтому золоті.

Комплект Odette розкриває складний образ головної героїні "Лебединого озера". Пір'я, що облягає її парячу фігуру, підкреслюють жіночність зовнішності, стираючи хиткі грань між реальністю і фантазією в химерному і яскравому світі, створеному Magerit.