TAG HEUER ЗМІЦНЮЄ СВОЇ ЗВ'ЯЗКИ З ДЖИРО Д'ІТАЛІЯ

У 2018 році TAG Heuer зміцнить зв'язки з велогонкою Джиро д'Італія, зберігши за собою статус її офіційного хронометриста та присвятивши цій події спеціальну серію годинників TAG Heuer Connected Modular 45.

У 2017 році компанія TAG Heuer відзначила 100-річчя легендарних перегонів Джіро д'Італія, ставши її офіційним хронометристом. У цьому ж статусі швейцарський часовий бренд готується до нового сезону, чим підтверджує свою любов до велоспорту.

Логотипи та хронометри TAG Heuer можна буде бачити на всьому протязі траси Джиро-2018. Вони прикрасять арки старту та фінішу, а також усі проміжні контрольні точки.

Diapo 4

Особливе ставлення TAG Heuer до символу Джиро д'Італія – рожевої майки – знайшло вираз у годиннику спеціального випуску TAG Heuer Connected Modular 45 Giro d'Italia.

TAG HEUER ЗМІЦНЮЄ СВОЇ ЗВ'ЯЗКИ З ДЖИРО Д'ІТАЛІЯ – TAG HEUER

У частину 101-й гонки нова серія годинника обмежена 101 екземпляром, а сама її поява приурочена до 100-річного ювілею Джиро. Каучуковий ремінець годинника витриманий у тому ж рожевому кольорі, що й майка лідера гонки, що символізує перемогу та цілеспрямованість. На задній кришці корпусу є напис Giro d'Italia, а циферблат рожевого або антрацитового кольору прикрашений логотипом Giro.

Годинник TAG Heuer Connected Modular Giro d'Italia продається у спеціальному футлярі. До них додаються запасний чорний ремінець і майка з логотипом TAG Heuer по дизайну Castelli.

Diapo 6

Про велогонку Джиро-2018:

Вже 101 рік велогонка Джиро д'Італія кидає виклик найкращим велосипедистам світу, які бажають завоювати престижну рожеву майку лідера. Вперше в історії три перші етапи велогонки пройдуть територією Ізраїлю, включаючи гонку з роздільним стартом у Єрусалимі. 4 травня, а завершиться гонка 28 травня в Римі.

Diapo 7