РАХА МОХАРРАК: ВІЗИТ ПЕРШОПРОХІДЦЯ НА МАНУФАКТУРУ TAG Heuer

Перша жінка із Саудівської Аравії, яка підкорила гору Еверест, та новий друг бренду TAG Heuer Раха Мохаррак приїхала до Швейцарії, де відвідала нашу мануфактуру.

Вдалині від 8848-метрової Джомолунгми, на вершину якої юна альпіністка здійснила сходження у 2013 році, компанія TAG Heuer мала честь приймати Раху Мохаррак у себе на мануфактурі та в панорамному музеї. Це був перший приїзд Рахи Мохаррак у швейцарські гори.

RAHA MOHARRAK: UNE PIONNIÈRE À LA MANUFACTURE - TAG HEUER

Новий друг нашого бренду відвідала на TAG Heuer майстерню високого вартового мистецтва, де створюється найскладніший годинник, і побувала у випробувальній лабораторії, де ретельно тестуються годинникові компоненти всіх наших моделей. У панорамному музеї вона мала можливість глибше познайомитися зі спадщиною TAG Heuer. Юна альпіністка зустрілася з годинникарями, інженерами та експертами TAG Heuer, які розповіли їй про секрети годинникового виробництва та про цінності, якими вони керуються.

RAHA MOHARRAK: UNE PIONNIÈRE À LA MANUFACTURE - TAG HEUER

Точність, стійкість та завзятість – для Рахі Мохаррак девіз #dontcrackunderpressureвтілюється в кожній миті її повсякденному житті та змушує приймати нові виклики. Цей девіз виражає непохитну силу та готовність долати виклик, домагаючись того, що здавалося неможливим.

Раха Мохаррак увійшла в історію у 25 років, коли тріумфально підкорила найвищу вершину Гімалаїв. А крутий поворот її доля прийняла, коли вона здійснила своє перше сходження на гору Кіліманджаро. Потім, підкоривши найвищі гірські вершини на семи континентах, вона стала першим альпіністом з Близького Сходу, який побував на вершині Евересту. Рішучість цієї сміливої ​​жінки надихає мільйони людей.