ZENITH: НЕЗВИЧАЙНИЙ ПОП-АП БУТИК НА ЛЕГЕНДАРНІЙ ВАНДОМСЬКІЙ ПЛОЩІ

Zenith відкрив великий поп-ап магазин у будинку 23 на Вандом-плейс. Компанія проведе кілька місяців на знаменитій паризькій площі, яка вважається однією з найрозкішніших у світі. В оточенні колишніх особняків 18 століття, більшість з яких оголошені історичними пам'ятками, це було одним із провідних місць для моди до виступу в тій же ролі для ювелірних виробів, а останнім часом для годинної справи. На цьому тлі Zenith робить вихід, який обіцяє бути незабутнім.

 

Бутік, найбільший що колись відкривав бренд, простягається на 160 квадратних метрів. Відвідувачі входять у витончений всесвіт, що виділяє плюшеву атмосферу в якій Zenith виявляє повною мірою свої елегантність та вроджене почуття шику, які цілком природно гармонують у цій паризькій обстановці. Після більш ніж півтора століття існування, мануфактура геніально представляє швейцарське годинникове мистецтво як з погляду традицій, так і здатністю до новаторства. Бренд, який зробив революцію в конструкції автоматичного хронографа з його легендарними El Primero, останнім часом здійснила революцію принципу регулювання у всіх механічних годинниках завдяки Defy Lab. У своєму паризькому бутіку Zenith представили понад 80 годин, у тому числі дуже складні механічні моделі, а також ювелірний годинник. Магазин також пропонує попередній перегляд релізів 2018 року та двох спеціальних видань Vendôme.

 

У цьому незвичайному місці Zenith організовуватиме широкий спектр ексклюзивних заходів, запрошуватиме високих гостей, блогерів та інших гравців годинної арени та соціальних медіа. Сніданки, заходи після роботи, коктейлі, обіди, семінари та інші зустрічі, у тому числі вечері для гурманів, створені мішленівським шеф-кухарем Патріком Піньйолем.

Судячи з цього першого вечора, що чудово відображає переважання інноваційного і динамічного способу мислення, в Zenith робить грандіозний вихід, який обіцяє справити незабутнє враження в цьому легендарному місці, присвяченому розкоші та видатній майстерності.

ZENITH: Майбутнє швейцарського годинника

Zenith – бренд, який привносить стиль та зміст на зап'ястя вартових знавців у всьому світі протягом понад 152 років, в даний час має можливість виробляти близько 40 різних механізмів. Заснований у Ле Локль у 1865 році далекоглядним годинникаром, Жоржем Фавр-Жако, Zenith отримав швидке визнання за точність своїх хронометрів, завдяки якій він виграв 2333 призів та нагород за півтора століття існування: абсолютний рекорд. Відоме своїм легендарним калібром 1969 El Primero, що дозволяє вимірювати час з точністю до 1/10 секунди, виробництво розробило понад 600 варіацій механізмів. Сьогодні Zenith пропонує нові та захоплюючі перспективи у вимірі часу, у тому числі таймінг 1/100 секунди з Defy El Primero 21; і зовсім новий вимір у механічній точності з найточнішим годинником у світі – Defy Lab. Живлений знову посиленими зв'язками з гордою традицією динамічного, авангардного мислення, Zenith пише своє майбутнє... та майбутнє швейцарської годинної справи.