ПІЛОТАЖНА ГРУПА BREITLING JET TEAM

ІДЕАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО, ЗАСТЕРЕНЕ В МАЙБУТНЄ

ПІЛОТАЖНА ГРУПА BREITLING JET TEAM

З 2003 року компанія Breitling надає підтримку всесвітньо відомій пілотажній групі Breitling Jet Team. Співпраця з асами повітряної акробатики наголошує на тісному зв'язку Breitling з авіацією: швейцарська годинна мануфактура пишається тим, що представниками бренду є пілоти найвищого класу.

ПІЛОТАЖНА ГРУПА BREITLING JET TEAM

BREITLING – ПІОНЕР АВІАЦІЇ
Леон Брайтлінг створив свій перший хронограф наприкінці XIX століття, біля витоків епохи авіації. Дух часу безстрашних новаторів зі своїми мріями про підкорення захмарних висот вплинув на стрімкий розвиток компанії та її інноваційний напрям. Через роки авіація пройшла шлях свого становлення, а компанія Breitling здобула репутацію виробника надійних високоточних хронометрів, яким віддають перевагу пілоти по всьому світу.
У 1930-х роках компанія Breitling виробляє бортові хронометри, призначені для використання в кабіні повітряних суден. Цей годинник відразу завойовує популярність у військових льотчиків. У 1952 році Breitling випускає модель наручного годинника Navitimer – хронограф, що став культовим серед ентузіастів льотної справи.
Бренд і сьогодні посідає особливе місце у серцях пілотів. Міцний зв'язок годинникового бренду з авіацією символізує багаторічну співпрацю швейцарської мануфактури з професійною командою авіаторів Breitling Jet Team, чиї захоплюючі трюки вищого пілотажу викликають захоплення сотень тисяч шанувальників по всьому світу.

ПІЛОТАЖНА ГРУПА BREITLING JET TEAM

BREITLING І ПІЛОТАЖНА ГРУПА JET TEAM: «ДИННА СИНЕРГІЯ»
Президент компанії Breitling Жорж Керн (з серпня 2017 року) впевнений у особливій значущості пілотажної групи для годинникового бренду. За його словами, унікальна команда повітряних асів є ідеальним втіленням спадщини та цінностей мануфактури. «Годинна компанія та пілотажна група Breitling є прикладом дивовижної синергії – поєднання виняткових технологічних досягнень і майстерності, естетичної витонченості та досконалості виконання. Немає сумніву, що це є вершина авіаційної спадщини Breitling».
Французька група професійних авіаторів з Діжона Breitling Jet Team протягом кількох років дає вистави вищого пілотажу в різних куточках світу, завойовуючи все нових захоплених шанувальників в Азії та Північній Америці. Під час авіашоу та демонстраційних польотів пілоти семи реактивних машин L-39C Albatros летять щільною групою, на відстані менш як три метри, зі швидкістю 700 км/год.

ПІЛОТАЖНА ГРУПА BREITLING JET TEAM

ІСТОРІЯ BREITLING – ЗА МЕЖАМИ АВІАЦІЇ
У той час як компанія Breitling по праву пишається своєю довгою та яскравою «авіаційною» історією, бренд також має відданих шанувальників годинників для дайвінгу та морської справи, які цінують дизайн, точність і унікальні характеристики даних моделей. Жорж Керн зазначає: «Breitling надійно зарекомендував себе партнером авіації протягом останніх ста років. Однак ми готові показати світові, що небо не межа наших мрій!».

ПІЛОТАЖНА ГРУПА BREITLING JET TEAM