Великий старт з Tissot

Вартовий бренд Tissot четвертий рік поспіль виступає офіційним хронометристом престижних перегонів Tour de France, які у 2019-му стартують із Брюсселя 6 липня. За час перегонів, розділених на 21 етап, спортсменам доведеться подолати 3 км. Цього року 460-річчя відзначає жовта майка лідера, яка з'явилася на французькому гранд-турі у 100 році, через 1919 років після появи самих перегонів. До цього як відзнака лідер отримував зелену пов'язку на рукав. Tissot не залишилася осторонь ювілею і пропонує відсвяткувати його в годиннику Tissot Chrono XL Tour de France, в комплект з якими входять два ремінці: чорний та прикрашений зображеннями жовтих майок. Кварцовий хронограф використовує фірмовий жовтий колір для лічильників. 16-міліметровий корпус має сіре покриття PVD. Задню кришку прикрашає логотип перегонів.

 

Більш спортивний варіант для шанувальників Тур де Франс - годинник Tissot T-Race Cycling Tour de France Special Edition. Їх дизайн натхнен конструкцією спортивного велосипеда: вушка і стрілки повинні нагадувати про велосипедну вилку, кнопки - ручками гальм, рант з тахіметричною шкалою лежить на силіконовому кільці, що нагадує про колесо, а візерунок на задній поверхні ремінця говорить про ланцюг. Сталевий корпус діаметром 44,5 мм покритий сірим і чорним PVD і має водонепроникність 100 метрів.

Велосипедна новинка з'явилася і в колекції, яка використовує технологію T-Touch. Модель Tissot T-Touch Expert Solar Tour 2019 має титановий корпус з покриттям PVD-покриттям з рожевого золота. Завдяки використанню титану 45-міліметровий, що обрамляє аналогово-цифровий циферблат, важить всього 79 г. Серед функцій цього годинника: 2 будильники, індикація часу другого часового поясу, вічний календар з індикацією дня та тижня, альтиметр, таймер зі зворотним відліком часу, таймер.

Tissot Tour de France Special Collection 2019

Купити годинник бренду  Tissot ви можете у салоні-магазині "Акцент" за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151