Рок-група Queen увічнена в приголомшливій ручці Montegrappa

Остання лімітована серія ручок Montegrappa – Queen: A Night у Opera Limited Edition, і найближчим часом серія з'явиться у продажу.

Богемна рапсодія – приголомшливий фільм, і чотири Оскара, отримані цим біографічним фільмом про британську рок-групу Queen, цілком заслужені. Для шанувальників співака та групи буде задоволенням дізнатися, що остання ручка з обмеженим тиражем від Montegrappa – це Queen: ніч в Opera Limited Edition, і вона скоро з'явиться в магазині поряд з вами.

«Оскільки мені було 12 років, я провів би місяць у Великій Британії під час літніх канікул», – каже генеральний директор Montegrappa Джузеппе Акіла, затятий фанат групи. «Саме з нагоди моєї першої поїздки я познайомився з Queen та їхньою музикою».

Montegrappa створила колекцію разом із компанією Mervandis Group Universal Music Group, у співпраці із засновниками Queen, Браяном Мей та Роджером Тейлором, які грали разом у більш ранній групі Smile. Брайан Мей та Роджер Тейлор були дуже задоволені створеним нами дизайном», – ділиться Аквіла. "Можу сказати, що ми це зробили з першої спроби". Далі він пояснив, що дизайн був не такий простий. Вирішили використовувати оригінальну обкладинку альбому, і це було особливо круто!

 

Montegrappa Queen

Саме тоді майстри майстерень в ательє Montegrappa в Бассано-дель-Граппа, Італія, намагалися досягти успіху, поєднуючи срібло або золото, а також смолу та емаль для ідеального ефекту. "Богемська рапсодія" була випущена в 1975 році на основі альбому "Ніч в Опері", а на обкладинці зображений герб "Королева", розроблений вокалістом, Фредді Меркьюрі, який драматично відтворений на циліндрі ручки за допомогою лиття за моделями, що виплавляються. Кліпса нагадує мікрофон Фредді, який він іноді використовував як скіпетр, а коронка ковпачка – це справді корона з блакитними сапфірами, рубінами та діамантами.

Колекція складається з пір'яної ручки з поршневою ручкою, з пером з 18-каратного золота (дрібні, середні та широкі розміри) і кульковою ручкою, кожен з яких доступний зі стерлінгового срібла або 18-каратного золота, з червоною емалевою кришкою та секцією захвату. Є 555 пір'яних та кулькових ручок у сріблі, що відсилають до довжини пісні «Богемська рапсодія», найдовшого треку, що досяг позиції чарту номер один за п'ять хвилин і п'ятдесят п'ять секунд. Версія з 18-каратного золота обмежена 15 перовими ручками та чотирма кульковими ручками.

Montegrappa Queen

Queen, заснована в 1970 році, була широко представлена ​​в музиці 1970-х і 1980-х, і виступ гурту в LIVE AID на стадіоні Уемблі в 1985 став феноменом в історії року. Оцінки її рекордного продажу коливаються від 170 мільйонів до 300 мільйонів, і вона була введена в Зал слави рок-н-ролу в 2001 році. Здається, немає кінця популярності музики Queen, якщо й сьогодні від неї в екстазі ціле покоління шанувальників. І якщо говорити про фанів, шанувальників авторучки, то для них є добрі новини. За словами Аквіли, Montegrappa «в даний час працює над дизайном відкритого видання, яке включатиме чотири додаткові різні моделі».

Купити ручки  Montegrappa Queen у Запоріжжі ви можете у салоні годинників та прикрас “Акцент” за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 151.