Благодійний аукціон Only Watch 2021

Листопад — місяць, насичений знаковими заходами у світі годинника. 6 листопада 2021 року в Женеві пройшов вартовий благодійний аукціон Only Watch.

Важливі деталі, які необхідно знати про аукціон Only Watch:
– Спеціальний вартовий благодійний аукціон Only Watch проходить у Женеві у листопаді кожні два роки.
– Усі кошти від продажу моделей годинників на торгах йдуть у фонд боротьби з м'язовою дистрофією Дюшенна (генетичне порушення, яке характеризується прогресуючим руйнуванням та ослабленням м'язів).
– Для того, щоб брати участь в аукціоні, кожен бренд має представити унікальний годинник. Модель може існувати лише в одному екземплярі, що піде з молотка в рамках Only Watch.
– Ідея аукціону належить Люку Петтавіно – президенту Монацької асоціації боротьби з міопатією.
– Вперше захід відбувся у 2005 році під патронажем принца Монако Альберта II за підтримки «Крістіс», які залишаються партнерами Only Watch досі.

Головним кольором заходу 2021 став помаранчевий. Для кожних торгів організатори обирають новий відтінок, який може бути задіяний під час створення унікального годинника. Інтерес до аукціону, для якого годинникові марки створюють особливий годинник в єдиному екземплярі, був настільки великий, що захід, проведення якого доручили будинку Christie's, було вирішено організувати в PALEXPO. В результаті участь у Only Watch-2021 взяли 850 осіб. Підсумок торгів вражає: 53 унікальних лоти продано за загальну суму 29 млн швейцарських франків, а загальна сума коштів, зібраних на дослідження методів боротьби з м'язовою дистрофією, за роки проведення Only Watch перевищила 740 млн франків.

Салон годинників та прикрас «Акцент» знайомить вас із лотами моделей годинників, які представили на годинниковому аукціоні наші партнери:
Лот 24 - Frederique Constant - Highlife Monolithic Manufacture Only Watch 2021
Лот 25 - Girard-Perregaux - Casquette - Only Watch Edition
Лот 28 - Hublot @ Hublot - Big Bang Tourbillon Only Watch
Лот 37 - Maurice Lacroix - Aikon Master Grand Date Only Watch 2021
Лот 48 - TAG Heuer - Only Watch Carbon Monaco
Лот 53 - Zenith - Defy Double Tourbillon Felipe Pantone