Messika Lucky Move різноманіття кольору

Давайте розглянемо різноманіття кольорів у колекції Lucky Move: бірюза, білий перламутр, малахіт, лазурит.
— Умиротворююча і улюблена всіма бірюза.
— Білий перламутр — тисячі відбитків роблять цей камінь єдиним та неповторним.
— Малахіт, який заворожує і має свою особливу символіку.
— Чарівний, гіпнотизуючий погляд лазурить, сяє багатьма яскравими вогнями.

Різноманітність кольорів дозволяє зробити вибір і підібрати свій індивідуальний образ.

Be Enigmatic

Справжній хіт сезону: жіночі кольє, браслети та каблучки з діамантами та мініатюрним медальйоном з лазуриту глибокого синього кольору, посипаного золотим пилком. Ідеально доповнять денне або вечірнє вбрання. Чарівна, чарівна, гіпнотизуюча прикраса Lucky Move з лазуриту сяє безліччю яскравих вогнів.

Будь вільним

Нескінченно глибокий, чарівний бірюзово-блакитний колір. Він випромінює сяйво і дарує почуття волі. Умиротворююча та улюблена всіма бірюза прикрашає мініатюрний медальйон із колекції 2021 року. Жіноча прикраса з діамантами, яку можна носити на шиї, пальці або зап'ястя.

Бути унікальним

Білий перламутр переливається багатою палітрою кольорів при кожному русі, подібно до веселки. Тисячі відбитків роблять цей камінь єдиним та неповторним. Кольє, браслет або каблучка з діамантами: кожна прикраса з білим перламутром у мініатюрному медальйоні символізує унікальність та можливість бути собою.

Будьте автентичними

Чарівний малахіт, що має свою особливу символіку. Мініатюрний медальйон, який можна носити на шиї, на пальці або на зап'ясті, виконаний з малахіту, насичений зелений колір і чергування темних і світлих смуг підкреслять витонченість і грацію володарки цієї розкішної прикраси.