Nanis – справжня природа речей

Ювелірна компанія Nanis поставила собі запитання. Як визначити справжню, справжню душу Nanis? Що насправді характеризує компанію у глибині душі? У чому справжня сутність того, що вони робимо понад тридцять років?

Під час пандемії, яка змусила зупинитися та зазирнути всередину себе, можливо, як ніколи раніше, компанія вирішила сформулювати своє коротке послання. Тому що бажання розповісти іншим і самим собі, що рухає Nanis, що надихає і хвилює протягом десятиліть, ставало дедалі сильнішим.

Команда ювелірного бренду вдивилася в дзеркало, поки не дісталися суті того, хто вони є і чим займаються.

Цитата, яка і розкриває відповідь на питання про суть компанії Nanis:
Так що ж залишиться, якщо зняти всі шари? Залишається… справжня природа речей. Справжня природа того, хто ми є: У нас багато всього. Є пристрасть та вміння. Майстерність та уяву. Мудрих рук і техніки.
Але насамперед АБСОЛЮТНА любов до прекрасного. Краса, яка, як італійці, завжди була з нами, куди б ми не подивилися, і якою ми відчуваємо нестримну потребу поділитися.
Це частина того, хто ми є та чим ми займаємося. Створення та привнесення краси у світ – це не наш вибір, а необхідність: це просто віддати себе своїй долі. Ми не можемо уявити інакше.”