Breitling Galactic 36 Sleekt

Breitling знов радує прекрасну половину людства новою моделлю. Breitling Galactic 36 Sleekt – жіноча спортивна модель з тонким корпусом, безелем з карбід-вольфраму та хронометрованим механізмом SuperQuartz™.

Спортивна модель Galactic зайняла особливу нішу у світі Breitling. Достойно оцінити цей годинник зможуть активні жінки з сильним характером і динамічним способом життя. Galactic 36 Sleekt має витончений ергономічний корпус діаметром 36 мм і безель з карбід-вольфраму - матеріалу, що перевершує твердість сталі в п'ять разів.

Циферблати доступні чорні лаковані або перламутрові, також є версії з діамантовими мітками годинника. Доступна можливість придбати модель у варіанті зі сталевим безелем, інкрустованим діамантами.

Власниці Breitling Galactic 36 Sleekt зможуть оцінити і такі переваги як водонепроникність до 100 м (330 футів), протиударний корпус, сапфірове скло антивідблиску з обох боків і циферблат з люмінесцентними стрілками і великими годинниками. Механізм SuperQuartz™, офіційно сертифікований як хронометр, забезпечує рівень точності, що вдесятеро перевищує рівень точності звичайного кварцового годинника. Це ідеальна модель для жінок.