Жеральдін Фаснахт представляє TAG HEUER

У середині серпня Будинок TAG Heuer оголосив бейсджампера Жеральдіну Фаснахт "другом бренду" у Швейцарії. Сталося це під час Міжнародного альпійського кінофестивалю в Ле-Дьяблері, де Жеральдін представила свій документальний фільм "MATTERHORN: the Bird-Woman's Dream". У ньому вона розповіла про її дивовижний стрибок з вершини легендарної швейцарської гори Маттерхорн (заввишки 4478 метрів).

Під час невибагливого та веселого свята, що викликало велику цікавість публіки, генеральний директор TAG Heuer та президент годинникового підрозділу концерну LVMH Жан-Клод Бівер вітав Жеральдін як новий член сім'ї посланців та друзів бренду.

Це знаменне свято було організовано TAG Heuer спільно з партнером Будинку, Boutique Lionel Meylan, найвищим гірським бутиком франкомовної частини Швейцарії, розташованим на вершині льодовика 3000.

«Саме сноубординг пробудив у мені справжній інтерес до гір. Спуск по сніговому схилу схожий на серфінг на гребені нескінченної хвилі. Для мене щастя – це круті віражі, безкраї простори, свобода руху…»

Сама Жеральдін переконана в тому, що небо, яке вона підкорює за допомогою свого крилатого костюма, нічим не поступається першій пристрасті – снігу. Вона із задоволенням ділиться своїми емоціями та досягненнями на конференціях.