Нічний політ від Breitling

Електронний хронограф Aerospace Evo Night Mission у вишуканій новій версії з матовим, титановим корпусом, покриттям антивідблиску отримав неповторний вигляд.

Модель Aerospace Evo давно утвердилася як зразок функціональності з відмінними експлуатаційними характеристиками, призначеними для справжніх професіоналів. Легкість корпусу поєднуються з величезною потужністю та унікальністю чорного вуглецевого покриття. Безель, що обертається, з гравіюванням має 4 вбудовані накладки, які дуже спрощують керування годинами, що оберігають сапфірове скельце має антивідблискове покриття. Зручну читаність циферблату підвищують люмінесцентні цифри, стрілки, зручна посадка на кисті руки забезпечується міцним текстильним, коричневим ремінцем, з надійною застібкою-кліпсою.

На честь 30-річного ювілею з дня випуску Aerospace фірма Breitling ще представила чорну версію з титановим, матовим корпусом в обмеженій кількості 300 екземплярів. Характерною рисою вважається циферблат у жовтому кольорі. Нові моделі Aerospace Evo мають механізм SuperQuartz™. Цей механізм, працюючи чітко, надає руху необхідні авіаторам функціональні параметри: хронограф з кроком 1/100 секунд, другий часовий пояс і таймер зі зворотним відліком часу, звукову індикацію, будильник, календар.