TAG Heuer та Кара Делевінь об'єднали зусилля та зібрали понад 28 000 доларів на підтримку WildCRU.org

Представниця бренду Кара Делевінь, засмучена вбивством лева Сесіла, виставила на аукціоні eBay іменний годинник TAG Heuer Signature Edition, щоб передати виручені кошти в обсязі 9 300 фунтів стерлінгів (14 250 швейцарських франків13/150 США). , дослідницького підрозділу Товариства охорони дикої природи, яке займається збереженням популяції африканських левів та спостерігало за Сесілом з 14 року.
Будинок TAG Heuer додав до найбільшої ставки аукціону ще стільки ж і сума благодійного внеску сягнула 28 900 доларів (28 500 швейцарських франків/26 000 євро).
Іменний годинник TAG Heuer Carrera спеціальної серії був виставлений нею на аукціон до надходження моделі у продаж, наміченого на вересень. Корпус діаметром 41 мм виконаний із сталі з чорним титан-карбідним покриттям та декорований 77 діамантами Wesselton. На годиннику є гравіювання «CaraDelevingne Edition», а його задню кришку прикрашає голова лева. Чорний ремінець зроблений із зістареної телячої шкіри. Титанова застібка ремінця декорована гравіюванням "Tag Heuer". На внутрішній стороні ремінця рожевим золотом витіснено підпис Кари Делевінь.

Пожертвування допоможе організації стежити за міграцією цих тварин за допомогою супутників та купити польове оснащення, а також сплатити працю нинішніх та навчання майбутніх працівників заповідника. TAG Heuer та Кара Делевінь сподіваються привернути увагу населення до проблеми збереження дикої природи та тієї важливої ​​роботи, якою займається WildCru.org.