Нова рекламна кампанія КРІШТІАН РОНАЛДО & TAG HEUER

З 20 серпня 2015 року до початку нового футбольного сезону у провідних міжнародних ЗМІ запущено нову рекламну компанію. У Барселоні відбулася перша публічна фотосесія TAG Heuer за участю триразового володаря "Золотого м'яча".

Основна ідея:

Роналду не здається під тиском. Він слідує своїм шляхом. Встановлює власні правила. Він кидає виклик самому собі та іншим.

У березні, на BASELWORLD2015, TAG Heuer представив свою першу спеціальну серію хронометрів CR7 (у чорному та зеленому, як футбольне поле, кольорах), створену у тісній співпраці зі своїм посланцем.

3 питання Кріштіану Роналду:

Яку головну пораду Ви могли б дати іншій людині?

Живи за своїми правилами, постав мету та йди до неї… за тебе цього ніхто не зробить.

Що важливіше: талант чи захопленість? Дисципліна чи майстерність?

Важливо все. Якщо ти не захоплений тим, що робиш, то не просуватимешся вперед і ніколи не розкриєш свій потенціал. Тобі треба бути сильним як ментально, так і фізично. А ще ти маєш постійно працювати, щоби створювати власні можливості для досягнення успіху.

Про свій годинник TAG heuer CR7: Точність, чіткість, надійність та майстерність мають величезне значення на футбольному полі. TAG Heuer CR7 є відчутним втіленням цих якостей, і є одночасно потужним і грайливим годинником.