Breitling разом із Deus Ex Machina створили унікальну ретро-модель

Виробник годинника класу люкс – компанія Breitling – оголошує про початок співпраці з культовим австралійським брендом Deus Ex Machina, який надихнув майстрів вартового мистецтва на створення унікальної ретро-моделі Top Time Deus. Вона призначена для людей, які живуть життям, повним пригод.

2006-го року в Австралії з'явився бренд, який став справжньою релігією. Deus ex Machina (з лат. - "Бог з машини") - абсолютно нестандартна мотоциклетна компанія, яка почалася з кількох майстерно зібраних кастомних байків і бажання створювати щось разом. Філософія Deus відбиває легендарну епоху мотоспорту, серфінгу та скейтбордингу. Вона зберігає та просуває культуру кастомних байків, що виникла в Європі та Америці у 1940-х роках і нещодавно відроджена ентузіастами у Японії, Америці та Австралії.

Годинник Top Time Deus, створений у співпраці з модним австралійським брендом індивідуального екіпірування для мотоциклістів та серфінгістів Deus Ex Machina, нагадує оригінальну модель Breitling 1960-х років, яка передає щире захоплення духом кочівників.

У рамках нового партнерства Breitling стає офіційним хронометристом DeusSwank Rally – грандіозного чемпіонату з мотоспорту, у якому беруть участь вінтажні мотоцикли з різних країн світу, зокрема Італії, Франції, Австралії та Балі. Втім, як зазначає генеральний директор Breitling Жорж Керн, годинник Top Time Deus Limited Edition призначений не тільки для байкерів.

«Байкери, скейтбордисти, серфери, цифрові кочівники… Наш годинник універсальний, він створений для динамічних, діяльних, цілеспрямованих і стильних людей. TopTime Deus стануть вірним супутником для всіх, кого об'єднує прагнення свободи і бажання підкорювати світ по-своєму та у своєму темпі.»

Знайомтесь: Загін Deus Squad

Хто сказав, що має бути лише одне покликання? Наприклад, каліфорнієць Форрест Мінчінтон пристрасно захоплений серфінгом та мотоциклами. «Життя прекрасне, і якщо ти можеш насолоджуватися кожної миті – це здорово», – каже Мінчінтон.

Він – член тріумвірату нового загону Deus Squad компанії Breitling, до якого також входять гавайський професійний серфер Сьєрра Лербак та французький інженер та дизайнер мотоциклів Джеремі Таган.

Усі троє багато років співпрацюють із компанією Deus Ex Machina і тепер є частиною унікальної ДНК Breitling. У швейцарській годинниковій компанії раді вітати їх у своїй команді, оскільки новий годинник теж висловлює вільне ставлення до життя.

Стильна та смілива – нова версія хронографа оснащена ремінцем із телячої шкіри для шанувальників перегонів. На сріблястому циферблаті з жовтими та помаранчевими акцентами розташовані лічильники хронографа у формі квадрокола, а також логотип Deus та його слоган In benzin veritas, нанесений білим кольором на чорній тахіметричній шкалі. На звороті корпусу з нержавіючої сталі діаметром 41 мм зображення з культового постера Deus, що мчить на повній швидкості мотоцикліст у стилі ретро, ​​автором якого є креативний директор Deus Кербі Такуелл. Годинник оснащений механізмом Breitling Caliber 23, сертифікованим Швейцарським інститутом офіційного тестування хронометрів (COSC) і має запас ходу близько 48 годин. Але, мабуть, найнеймовірніша деталь – це стрілка хронографа у формі блискавки.

З таким супутником на зап'ясті можна сміливо вирушати назустріч пригодам.