Certina DS Action Diver – Універсал, і на землі, і на морі

Назва говорить сама за себе - DS Action Diver незамінний для будь-якої дії. Ідеальний компаньйон він легко підходить як для ділової зустрічі, так і для плавання в басейні. Його універсальність походить зі спортивного елегантного стилю у поєднанні з винятково міцними матеріалами. Срібні, золоті, чорні та зелені тони складають його колірну палітру, доповнену яскравими маркуваннями Super-LumiNova® на стрілках, індексах та лицьовій панелі для оптимальної видимості у темряві.

Як і будь-який справжній герой бойовиків, DS Action Diver наповнений надздібностями і неймовірними гаджетами, такими як односпрямований безель, задня кришка, що загвинчується, і захищена заводна головка, що загвинчується, - не кажучи вже про водонепроникність на глибині до 300 метрів. і двокольоровий браслет із нержавіючої сталі з простим подовжувачем, вбудованим у застібку.

Ультрасучасний калібр Powermatic з 80-годинним запасом ходу, оснащений балансирною пружиною Nivachron™, знаходиться в самому серці 38-міліметрового корпусу з нержавіючої сталі. Цей інноваційний матеріал стійкий до магнітних полів – ключова перевага для повсякденного носіння та дайвінгу. Ідеальний аксесуар для всіх, хто хоче бути готовим до пригод будь-якої миті.

Запас ходу – це час, протягом якого механічний годинник з повним заводом працює до повної зупинки – зазвичай від 38 до 42 годин. Калібр Powermatic 80 забезпечує запас ходу до 80 годин! Таким чином, ви можете залишити цей годинник на строк до трьох днів, перш ніж доведеться заново налаштовувати його - якщо ви зможете обходитися без них так довго ...

DS Action Diver вже давно є фаворитом шанувальників колекції Certina. Версія 38 мм чудово виглядає на будь-якому зап'ясті та демонструє виняткову якість та сучасний компактний дизайн.