Програма TAG HEUER Sports – новий результат щодня.

Точні показники для досягнення будь-якої мети. Коли результат – це головне, не припиняйте стежити за параметрами. При необхідності відстежити швидкість, темп, відстань, пульс та підходи в режимі реального часу ви отримаєте точну деталізацію своєї ефективності.

TAG HEUER ПЛАВАННЯ
Система показників сприяє підвищенню ефективності. Незалежно від вибраного стилю, набір параметрів дозволить виміряти секунди та помахи на колі 25 або 50 метрів із неперевершеною точністю, демонструючи вашу ефективність.
ІДЕАЛЬНИЙ СУПУТНИК ДЛЯ ПЛАВАННЯ
У воді все має значення. Поліпшіть свої результати, зосередившись на ключових показниках: кількість пройдених кіл, загальна дистанція та розбивка інтервалів.

TAG HEUER Фітнес
Будь-який рекорд може бути побитий. Додаток TAG Heuer Wellness допоможе досягти цілей і виходу на новий рівень.
ТОЧНІШЕ ПОКАЗНИКИ, КРАЩЕ САМОПОЧУТТЯ
Фітнес – це гра на точність. Слідкуйте за пульсом у реальному часі, за споживанням щоденних калорій та кількістю кроків, а також докладно аналізуйте свою ефективність, щоб залишатися активними та підтримувати ритм.

TAG HEUER Велосипедні гонки
Повний контроль на дорозі. Велоспорт – це оволодіння своїми енергетичними ресурсами задля досягнення мети за будь-яких обставин. Завдяки відображенню маршруту та орієнтирів у режимі реального часу ви завжди готові до подорожі.
ГОНКА В ДОБРІЙ КОМПАНІЇ
Щоразу, коли ви в дорозі, TAG Heuer Connected завжди з вами. Годинник дозволяє вам скласти маршрут, адаптувати темп і досягти спортивних цілей.

TAG HEUER БІГ
Легко бігти, коли всі ваші показники перед очима. Завжди слідкуйте за своєю ефективністю завдяки повному аналізу даних після пробіжки та встановлюйте інтенсивність тренування за допомогою кольорового графіка частоти пульсу з п'ятьма рівнями зон.
З КОЖНИМ УДАРОМ СЕРЦЯ
Від зони розминки до пікової зони – виберіть один із п'яти рівнів моніторингу пульсу для підвищення інтенсивності тренування. Біг ще ніколи не був таким успішним та корисним.