Frederique Constant Smartwatch Ladies Vitality є красиві та всередині та зовні.

Розумний годинник Ladies Vitality гарний як всередині, так і зовні. Рідко колекція поповнювалась так швидко. Представлена ​​лише рік тому лінійка Smartwatch Ladies Vitality тепер включає дев'ять варіацій, а до вже існуючих чотирьох додано п'ять нових. Сліпучий, класичний чи зухвалий – аксесуар на будь-який настрій!

Як впровадити новітні технології без шкоди для естетики... це було завдання Smartwatch Ladies Vitality, випущеного влітку 2020 року. Під красивим традиційним циферблатом ховається калібр швейцарського виробництва, здатний відображати важливу щоденну інформацію на запит: серце швидкість,
трекер активності, повідомлення та повідомлення, погода, будильник, хронограф та багато іншого.

Усередині, як і раніше, стоїть механізм FC-286, ексклюзивний для Frederique Constant. Розроблений та зібраний у Швейцарії, він є єдиним пристроєм, який пропонує майже всі найпопулярніші інтелектуальні функції у своєму традиційному швейцарському корпусі. Таким чином, Smartwatch Ladies Vitality аналізує фізичну активність та частоту серцевих скорочень, що досягається за рахунок інтеграції новітніх датчиків Philips Wearable Sensing, а також забезпечує гарне самопочуття користувача у нічний час.
Здатний аналізувати якість сну (глибокий, легкий, неспаний), він також оснащений інтелектуальним будильником, який розбудить вас в оптимальний час з використанням аналізу циклів сну. На основі моніторингу всіх цих показників динамічний коуч може надати індивідуальні рекомендації, які також допоможуть залишатися у формі.

Що стосується зовнішнього моніторингу, Smartwatch Ladies Vitality показує погоду, другий часовий пояс, автоматичну синхронізацію часу та дати, а також сповіщення про дзвінки та повідомлення (наприклад: пошта, повідомлення, Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LinkedIn, WeChat, Viber , Uber, KakaoTalk, Pinterest, Spotify).

За запитом на циферблаті відкривається цифровий дисплей, на якому відображається певна інформація на ваш вибір. Щоб перейти від однієї функції до іншої, все, що потрібно зробити, це натиснути на головку: просто, інтуїтивно зрозуміло, миттєво. Після введення бажаної інформації, цифровий екран повертається в режим очікування і знову стає невидимим неозброєним оком. Smartwatch Ladies Vitality миттєво набуває класичного та елегантного вигляду.

Smartwatch Ladies Vitality автоматично синхронізується з програмою Frederique Constant Smartwatch (iOS або Android, безкоштовно). Задайте свої переваги перед завантаженням на годинник. Перезаряджається і перевершує стандарти існуючих розумних годинників, він може запропонувати до семи днів автономної роботи в залежності від використання.