Breitling Super Chronomat – заряд енергії в універсальному спортивному годиннику

Super Chronomat – неймовірно смілива модель, створена компанією Breitling для тих, хто віддає перевагу надійності та стилю.

Виконана за мотивами годинника Frecce Tricolori, створеного компанією Breitling в 1983 році для асів знаменитої пілотажної групи італійських ВПС, модель SuperChronomat є «реактивною» версією універсального спортивного годинника, який буде не менш елегантно виглядати і на світському вечорі.

Як і в оригінальній версії Chronomat, райдери захищені сапфіровим склом. Ті, що розташовані біля позначок «3 години» та «9 годин», взаємозамінні, тому їх можна використовувати як для зворотного, так і прямого відліку часу. Сміливий характер колекції Super Chronomat підкреслюється діаметром корпусу, що становить 44 мм. У новій моделі реалізовані такі нововведення, як безель з нержавіючої сталі з керамічною інкрустацією (вперше у Chronomat) та можливість вибору ремінця – каучукового у стилі Rouleaux або оригінального металевого з кліпсою-метеликом.

Як випливає з назви моделі Super Chronomat 44 Four-Year CalendarВона має механізм календаря, який потрібно коригувати лише один раз кожен високосний рік, або раз на 1461 день. Модель має водонепроникність до 100 метрів, годинний механізм хронографа Breitling 19, сертифікований Швейцарський інститут офіційного тестування хронометрів (COSC), і піввічний календар з індикаторами дня, дати, місяця і фаз Місяця.