TAG Heuer Connected Super Mario Limited Edition – відчуйте азарт прогресу!

TAG Heuer Connected Super Mario Limited Edition представляє вам ультрасучасний досвід - відчуйте азарт прогресу! Відкривайте нові анімації та досягайте своєї мети за допомогою несподіваних твітів.

ПРОГРЕС: 0% виконано – 25% виконано
Маріо стає більшим і сильнішим, коли отримує супер гриб!

ПРОГРЕС: 25% виконано – 50% виконано
Тримайте темп з Маріо на трубі!

ПРОГРЕС: 50% виконано – 75% виконано
О 9 годині спалахує суперзірка, яка робить Маріо непереможним.

ПРОГРЕС: 75% виконано – виконано 100%
Ви зустрічаєтеся з віхами діяльності протягом дня, досягаєте вершин і ось – Місія виконана!

Годинник не схожий на жодні інші. Ігровий дизайн для культового та активного персонажа.

TAG Heuer Connected Super Mario Limited Edition представляє вам ультрасучасний досвід із несподіваним поворотом: ексклюзивні циферблати, акцент на грайливість за допомогою персонажа Super Mario, ексклюзивний екран-заставка, а також анімований циферблат Маріо, який спонукає вас вийти та збільшити свою фізичну активність!

Цей сміливий і креативний годинник випущений обмеженим тиражем. З ексклюзивними речами, унікальними для всесвіту Super Mario.

З цим годинником ми представляємо вам новий квест. Киньте собі виклик шляхом калібрування ваших щоденних цілей за кількістю кроків і в міру того, як ви досягнете і перевершите ваші віхи протягом дня, ви побачите анімованого Маріо в дії.

Зустрічайте цей сміливий та творчий підхід до TAG Heuer Connected. Крім всіх класичних функцій розумного годинника, циферблат, що настроюється, а зовнішні елементи прикрашені унікальними деталями Super Mario. Чи то стриманий чи яскравий стиль, але завжди елегантний. Є стиль для будь-якого настрою.

Відчуйте азарт вашої діяльності протягом дня та радість від постійного прогресу!