Messika на фестивалі у Каннах 2021

Судячи з фестивалю в Каннах, який нарешті відбувся у майже традиційному форматі, зірки все ж таки віддають перевагу діамантам, які незмінно залишаються кращими друзями дівчат.

7 липня в рамках 74-го кінофестивалю Канна відбулася прем'єра фільму «Все пройшло добре» Франсуа Озона. Топ-модель Кендіс Свейнпол прийшла на прем'єру у білій сукні зі шлейфом Etro, ліф та горловина якого були розшиті кристалами, що вже само по собі було елегантною окрасою образу. Як дорогоцінне доповнення образу Кендіс обрала прикраси Messika.

Тіна Кунакі – французька красуня, яка підкорила найкращі європейські подіуми та засвітилася у рекламі провідних модних брендів. Але світову популярність їй приніс шлюб із Венсаном Касселем. Вибрала для свого виходу прикраси ювелірної марки Messika.

Світлана Устинова – російська кіноактриса, сценарист та продюсер у кольє Messika by Kate Moss від Messika та сережках My Twin цього ж бренду.

Чарівна бразильська модель Лума Гроте засліплювала посмішкою і образом від Zuhair Murad — невагому сітку прикрашала химерна вишивка, що нагадує золоту паталь! Прикраси Messika, у тому числі оригінальний кафф, ідеально доповнили образ.

Прикраси французького ювелірного бренду обрала для прем'єрної червоної доріжки та блогер, it girl Карла Жинола, дочку відомого футболіста, уславленого півзахисника французької збірної. На прем'єрі фільму «Все пройшло добре» вона з'явилася у довгій сукні «вітамінного» кольору з драпіруванням, а волосся прикрасила оригінальною золотою прикрасою Messika. Бохо-образ вийшов по-літньому безтурботним та мегапозитивним.

Французька актриса Ельза Зільберштейн з'явилася на прем'єрі в образі від Giorgio Armani і також в прикрасах ювелірної марки Messika, заснованої її співвітчизницею. І знову на червоній доріжці Ельза Зільберштейн! Цього разу вона віддала перевагу білій сукні в підлогу Chanel з чорною обробкою і дивовижним декольте, яке закінчувалося практично в зоні пупка, створювало інтригу, але не розкривало зайвого. Палець французької актриси прикрашав обручку Messika з колекції Glam'Azone.