Breitling Superocean Heritage '57 Pastel Paradise – зустрічайте нову капсульну серію!

Останній сезонний витвір компанії Breitling – це нове втілення класики для жінок. Годинник, що з'явився в 50-х роках минулого століття, призначався для дайверів, пройшов шлях еволюції і сьогодні являє собою вишукану модель для жінок, готових з головою поринути в літні пригоди!

Вся суть капсульної колекції Superocean Heritage '57 Pastel Paradise у кольорах, пропорціях і, звичайно ж, у змісті. Корпус з нержавіючої сталі діаметром 38 мм відрізняється безелем, що обертається, і великими індексами. Колекція є втіленням літнього стилю.

«Нове прочитання оригінальної моделі SuperOcean у стилі сучасне ретро стало яскравою «родзинкою» колекції жіночого годинника Breitling. Звичайно, в офісі цей годинник теж буде чудово виглядати, проте їх променисте оформлення так і манить провести вихідні на пляжі», – зазначає генеральний директор Breitling Жорж Керн. Недарма оригінальна модель була створена у відповідь на популярність відпочинку на морському узбережжі в 1950-60-і роки. Невимушена атмосфера літа відображена в сонячних циферблатах сучасної моделі Pastel Paradise: насолоджуйся моментом, поки твоє волосся майорить на вітрі!

Колірна палітра сезонної капсульної колекції для жінок – це літня свіжість білого, колір морської хвилі, м'ятно-зелений та колір латте. Циферблати, безелі та ремінці всіх моделей виконані в тон. А справжнім «цвяхом програми», безперечно, можна назвати модель мандаринового кольору. На індекси та стрілки цього годинника нанесено люмінесцентне покриття Super-LumiNova®, утворюючи «райдугу» з жовтого, зеленого, блакитного, синього, фіолетового, червоного та помаранчевого кольорів. Якщо Ви бажаєте створити власну комбінацію кольорів, Вам сподобається система швидкої заміни ремінців з розкішної телячої шкіри Saffiano, які випускаються також лимонного відтінку і кольору малинового сорбету.

"Серце" моделей - мануфактурний механізм Breitling 10, сертифікований Швейцарським інститутом офіційного тестування хронометрів (COSC), із запасом ходу близько 42 годин. І навіть якщо цей годинник здається занадто елегантним, щоб дослідити в них коралові рифи, буде не зайвим знати, що їх водонепроникність становить 100 метрів.

Варто лише поглянути на цю колекцію, як Ви одразу подумаєте: «Десь завжди літо». Але навіть найкраще літо колись закінчується… Випуск капсульної колекції Superocean Heritage '57 Pastel Paradise буде обмежений у часі – лише цього літа. Просто подумайте, що Ви віддаєте перевагу: йогу рано вранці на пляжі або спілкування з такими ж любителями заходу сонця, як і Ви.