OMEGA – офіційний хронометрист на Олімпійських іграх 2020 року у Токіо

Компанія OMEGA виступає у ролі офіційного хронометриста на Олімпійських іграх 2020 року у Токіо. У 29-й раз спортсмени, які доклали всіх зусиль, щоб виступити на цій світовій події, довіряться передовим технологіям та багаторічному досвіду хронометражу OMEGA. 11 091 спортсмен розраховуватиме на сучасні технології та відданість точності OMEGA у своєму прагненні до золотих медалей. Компанія OMEGA розробила, удосконалила та впровадила багато з найвідоміших технологій спортивного хронометражу.

Хочете знати більше – завітайте до нас у Інстаграм .

Важлива роль OMEGA як офіційного хронометриста відзначена випуском годинника, навіяного кольорами та символами великої спортивної події. Поки найкращі спортсмени планети змагаються, офіційний хронометрист змагань запустив повний спектр переможних досягнень у справі.

КОЛЕКЦІЯ OLYMPIC GAMES TOKYO 2020

Модель OMEGA Seamaster випущена з нагоди майбутньої історично значущої спортивної події.

Годинник Diver 300M втілює любов не тільки до дайвінгу, але і до всього підводного світу. Корпус діаметром 42 мм виготовлений з нержавіючої сталі, а на синій керамічний безель нанесена дайверська шкала з білої емалі. Білий – колір переможців. На честь великої спортивної події на задню кришку із сапфірового скла із системою NAIAD Lock нанесено емблему Олімпійських ігор 2020 у Токіо. Під склом видно калібр OMEGA Co-Axial Master Chronometer 8800, що відповідає найвищим офіційним стандартам точності та ефективності. Кожна модель серії представлена ​​з браслетом з нержавіючої сталі та постачається у фірмовому футлярі у стилі Олімпійських ігор.

Подібно до атлетів Олімпійських ігор, годинник Seamaster Aqua Terra показує чудові результати як на суші, так і у воді. Ця модель з нержавіючої сталі має корпус діаметром 41 мм та – вперше в колекції Aqua Terra – керамічний циферблат. Циферблат виконаний з полірованої кераміки синього кольору та прикрашений лазерним гравіюванням із символікою Олімпійських ігор 2020 року в Токіо. Стрілки та індекси мають родієве покриття. Номер екземпляра у складі лімітованої серії з 2020 годин вказаний на задній кришці корпусу. Під сапфіровим склом з нанесеною перекладним способом емблемою Олімпійських ігор 2020 року в Токіо розташований калібр OMEGA Master Chronometer 8900.

Кожна столиця Олімпійських ігор створює навколо змагань свою особливу ауру. Закоханих у Країну сонця, що сходить, порадують годинник Seamaster Planet Ocean в її національних кольорах. Дизайн моделі викликає асоціацію з японським прапором: на фоні полірованого циферблату з білої кераміки виділяється центральна секундна стрілка з круглим червоним наконечником. На білому керамічному безеле про Олімпійські ігри 2020 року в Токіо нагадує число 20, вкрите liquid-керамікою червоного кольору. Корпус із нержавіючої сталі діаметром 39,5 мм завершує задня кришка із сапфіровим склом, на яке перекладним способом нанесена емблема Олімпійських ігор 2020 у Токіо. Цей годинник із сертифікатом Master Chronometer випущений серією з 2 020 екземплярів.

Не обов'язково бути олімпійським атлетом, щоби претендувати на золото. Годинник моделі Seamaster Aqua Terra не тільки виконаний з вишуканого 18-каратного жовтого золота, але також має відмінне лазерне гравіювання Tokyo 2020 на циферблаті з блакитної кераміки. Задню кришку годинника прикрашає символіка Олімпійських ігор. Ви можете вибрати цю пам'ятну модель розміром 38 мм або 41 мм.

OMEGA пропонує різні варіанти того, як можна було б зберегти спогади про ігри Токіо 2020 року. Моделі серії The Seamaster мають унікальні особливості, колірні поєднання, візерунки і матеріали, завдяки яким годинник знаходиться поза всякою конкуренцією. А за кого вболіваєте ви?