Pasquale Bruni пропонує нову колекцію Luce.

Відображення сонця та місяця у воді створює живе світло, а нова колекція Luce дарує вашій шкірі всі почуття та емоції. Кожна прикраса - це відображення світла, що огортають Ваас нескінченними спалахами емоцій. Послання краси, любові, надії та відродження укладено у вишуканій колекції Luce. Пристрасть до природи, яка завжди була головним джерелом натхнення для творчості Паскуале Бруні, більш ніж будь-коли пожвавлена ​​енергією, яка живить безумовну любов жінки до Всесвіту.

Відчуйте світло! Колекція Luce, наповнена емоціями, подібними до відображення світла на тілі, сяйва золота, яке огортає жінку спокусливою і вишуканою чарівністю. Натхнення прийшло якось у Камольї, Лігурія. Магія моря, залитого сонячним світлом, відчуття плавання у світлі сходу сонця, заходу сонця або місяця. Відчуття цієї краси на шкірі. Світло скрізь. Чудо світла в природі, спіймане під час медитації в миготливому сліді мерехтінь у морі, породило цей шедевр із рожевого золота, чарів та білих діамантів.

Відтворення цього ефекту спричинило складне завдання створення та підтримки ідеально геометричної круглої форми в кожному дизайні. Безкомпромісна форма, що відтворює світло у русі. Основна особливість - напівсфера, що стикається зі шкірою. Лінія була розроблена так, щоб завжди бути мінімальною та чіткою і не відкривати жодних точок дотику, створюючи гармонійний, цілісний ефект. Естетичний результат було досягнуто завдяки міцній конструкції, яка є, але добре прихована в півкулях: коли закінчується одна, починається інше з невидимою сполукою.