Certina DS PH200M – модель годинника, народжена колективним розумом

Certina DS PH200M – модель годинника, народжена колективним розумом. Як це могло статися?

На початку 2021 року відбувся міжнародний конкурс, який дозволив любителям годинника у всьому світі вплинути на дизайн нової моделі Certina DS PH200M 39 мм. Учасники мали змогу протягом двох тижнів обирати між різними елементами: безель, циферблат, стрілки, ремінець та навіть варіанти пакування боролися за голоси. В результаті на основі вибору більшості було презентовано дизайн переможця.

Жіночий годинник діаметром 39 мм виконаний у круглому корпусі з нержавіючої сталі. Циферблат з чорним перламутром, що переливається і з одинадцятьма діамантовими індексами.

Функціональні особливості включають віконце дати в положенні «3 години», заводну голівку, що загвинчується, і односпрямований обертовий безель зі стійкою до подряпин чорною керамікою; як безель, так і стрілки кольору рожевого золота мають люмінесцентне покриття Super-LumiNova®.

З огляду на принципи екологічної безпеки було створено ремінець та упаковка годинника. Упаковка годинника чорно-золотистого кольору складається з екологічно чистого картону, який легко переробляється. Синтетичний ремінець антрацитового кольору виготовлений із матеріалу #tide ocean material®: пластикові відходи, зібрані в океанах, переробляються на міцні та високоякісні ремінці для годинника.

Технічні характеристики моделі переможниці:

- жіноча модель годинника діаметром 39 мм
– корпус – полірована нержавіюча сталь 316L
– безель, що обертається, з куполоподібної чорної кераміки зі шкалою часу занурення кольору рожевого золота.
– загвинчується заводна головка, прозора задня кришка із сапфірового скла
– чорний перламутровий циферблат з елементами кольору білого та рожевого золота та одинадцятьма діамантовими індексами
– стрілки та індекси кольору рожевого золота з покриттям Super-LumiNova
– автоматичний механізм ETA Powermatic 80.611 з балансовою пружиною Nivachron™, Swiss Made
– 80-годинний запас ходу забезпечує максимальну автономність поспіхом напружених днів.
водонепроникність до 20 бар (200 м)
– тканинний ремінець кольору антрациту з матеріалу #tide ocean material® з класичною застібкою-пряжкою
– особливості моделі: DS (Double Security), діамантові індекси, тканинний ремінець із переробленого матеріалу #tide ocean material®, механізм Powermatic 80 з балансовою пружиною Nivachron™, дизайн обраний фанатами бренду Certina

На ваш погляд, чи вдалося бренду Certina на основі виявлених побажань своїх клієнтів створити модель годинника, яка може вразити? Запитання до дівчат – замовили б ви таку модель для себе? Чоловіки, а ви купили б таку модель у подарунок своїй коханій?

Звичайно, ми всі різні і нам подобаються різні моделі годинників та прикрас. Питання не риторичне, в салоні "Акцент" уважно ставляться до ваших побажань та враховують вашу думку, тому ваша активність допомагає нам визначити найцікавіші для вас моделі.