Годинник Breitling до 55-річчя пілотажної групи ВПС Швейцарії

550 екземплярів Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition.

На честь 55-річного ювілею пілотажної групи ВПС Швейцарії Patrouille Suisse компанія Breitling випустила лімітованою серією з 550 екземплярів годинник Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition. Логотип Patrouille Suisse нанесений на додатковий лічильник у положенні "9 годин", крім того, дизайнери марки використовували кольорову гаму логотипу ескадрильї для виділення на чорному циферблаті червоних та жовтих деталей.

Якщо перевернути 45-міліметровий корпус із нержавіючої сталі, можна побачити і друге місце нанесення логотипу Patrouille Suisse на задній кришці годинника. Він являє собою стилізоване зображення числа 55 і шести реактивних літаків, що летять. Оснащені Breitling Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition сертифікованим COSC калібром Breitling Caliber 13 із запасом ходу близько 48 годин. Водонепроникність годинника – до 300 м. Хронографи Breitling Avenger цієї спеціальної серії пропонуються в комплекті зі шкіряним армійським ремінцем антрацитового кольору з класичною застібкою.

Купити годинник бренду Breitling у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспекту Соборний, 151.