Годинник Breitling на честь дерев'яного бомбардувальника Королівських ВПС.

Breitling Aviator 8 Mosquito натхненний годинником з кабіни пілота.

 

Нова модель Breitling Aviator 8 Mosquito натхнен унікальним військовим літаком de Havilland Mosquito, який практично повністю був побудований з дерева. Дерев'яна конструкція цього бомбардувальника Королівських ВПС зробила його одним із найшвидших на початку 1940-х років. Особливості конструкції дозволяли йому розвивати швидкість, яка на 30 км/год перевищувала швидкість знаменитого Spitfire, оснащеного аналогічним двигуном.

Chasy_Breitling_Aviator_8

 

43-міліметровий корпус Breitling Aviator 8 Mosquito виконаний з нержавіючої сталі та доповнений сталевим сатинованим обідком з вуглецевим покриттям ADLC. На чорному циферблаті виділяються сріблясті лічильники, роботою яких керує мануфактурний калібр Breitling Manufacture Calibre 01, запас ходу якого становить майже 70 годин. На центральну годинникову стрілку оранжевого кольору, а також хвилинну та центральну секундну стрілки нанесено люмінесцентне покриття Super-LumiNova. Червоно-жовтогарячі акценти нагадують розпізнавальні знаки на фюзеляжі літаків de Havilland Mosquito. Модель представлена ​​в комплекті з коричневим шкіряним ремінцем у вінтажному стилі з класичною або розкладною застібкою.

Купити годинник бренду Breitling у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151