Годинник Omega, подарований Елвісу Преслі, піде з молотка

Модель у корпусі з білого золота буде виставлена ​​на торгах Phillips Geneva Watch Auction: Seven, які пройдуть у травні.
На годинникових торгах об'єктом особливого інтересу потенційних покупців нерідко стає годинник знаменитостей. У рамках женевської сесії Phillips, яка пройде 12-13 травня в готелі La Reserve, шанувальники таких раритетів зможуть поборотися за години самого короля рок-н-ролу.
Йдеться про спеціальну модель Omega, яку Елвісу Преслі у лютому 1961 року вручили представники RCA Records – звукозаписної студії, з якою співак співпрацював із середини 50-х років. Привід для такого розкішного подарунка був особливий: у грудні 1960 року продажі платівок короля рок-н-ролу досягли позначки 75,000,000 екземплярів. До Преслі такої популярності не було ні в кого, окрім Beatles.
Достовірність цього факту підтверджує гравіювання на тильній стороні корпусу годинника: "To Elvis / 75 Million Records / RCA Victor / 12-25-60". Сам корпус виготовлений із білого золота в нью-йоркській компанії Jonell Watch Case, яка постачала годинникові корпуси американських дистриб'юторів Omega як мінімум до середини 60-х років. Безель годинника інкрустований 24 діамантами. Під логотипом Omega можна прочитати напис Tiffany & Co, який є посиланням на місце покупки цієї моделі. Всередині годинника встановлено калібр 510.
Годинник Omega, подарований Елвісу Преслі, піде з молотка
У рамках лоту також буде виставлена ​​фотографія, на якій Елвіса Преслі відображено в описуваному годиннику на одному з концертів. Естімейт на годинник встановлений у діапазоні CHF 50,000 – 100,000.