ГОДИННИК TAG HEUER CARRERA З CALIBRE HEUER 02

Легендарний витвір марки – годинник TAG Heuer Carrera з'явився на світ у 1963 році і сьогодні, 55 років потому, знаходять друге дихання. Модель, що стала втіленням новаторських ідей, починаючи з 60-х років, продовжує свій тріумфальний шлях із новим калібром TAG Heuer Carrera Heuer 02.

TAG HEUER CARRERA HEUER 02

Сучасна версія годинника доступна в 13 варіантах: корпус зі сталі, кераміки або золота в обрамленні браслета або ремінця зі сталі, кераміки, каучуку або шкіри. Спортивний дух цього покоління автоматичних хронографів підкреслюють лінії, що відсилають до тематики автоперегонів, а також модульний корпус та безель з тахіметричною шкалою – відмінна риса годинника TAG Heuer Carrera 21-го століття.

TAG HEUER CARRERA HEUER 02

Колекція, створена в 1963 спеціально для пілотів гоночних автомобілів, отримала назву на честь знаменитої гонки Carrera Panamericana і справила справжню революцію в годинниковому світі своїм авангардним дизайном. Фланець, що фіксує циферблат на корпусі, оснащений секундною шкалою, що покращує відображення та зручність читання.

TAG HEUER CARRERA HEUER 02

Високоякісний механізм Caliber Heuer 02

Вперше центральним елементом годинника TAG Heuer Carrera стає автоматичний калібр Caliber Heuer 02. Цей розроблений та виготовлений TAG Heuer пристрій складається з 168 компонентів, включаючи колонне колесо та систему вертикального зчеплення – знакові атрибути Високого годинникового мистецтва. Запас ходу одного заводного барабана цього високоточного сучасного механізму становить 75 годин. Високотехнологічну конструкцію механізму можна розглянути крізь скелетонізований циферблат та задню кришку із сапфірового скла.

ГОДИННИК TAG HEUER CARRERA З CALIBRE HEUER 02

Розташування лічильників TAG Heuer Carrera Heuer 02 у положеннях «3», «6» та «9 годин» повторює початковий дизайн 1963 року: хвилинний та годинниковий лічильники хронографа – у положенні «3 години» та «9 годин», маленька секундна стрілка – в положенні "6 годин", а також віконце дати в положенні "4 години 30 хвилин".

ГОДИННИК TAG HEUER CARRERA З CALIBRE HEUER 02 - TAG Heuer