ГОДИННИК TAG HEUER LINK: КОМФОРТ І ЕЛЕГАНТНІСТЬ У ДІАМАНТОВОМУ ОБРАМЛЕННІ

Знаковий годинник TAG Heuer Link, який у 2016 році був представлений у чудовій оновленій версії, стає ще більш розкішним: безель і три перших ланок браслета тепер прикрашені діамантами.

Легендарне творіння TAG Heuer – годинник TAG Heuer Link відразу впізнаваний за характерним дизайном ланок браслета, виконаних у S-подібній формі.

У рамках кампанії Geneva Days 2018 TAG Heuer представляє їхню нову, більш розкішну версію, в якій безель та 3 перші ланок браслета прикрашені діамантами.

ГОДИННИК TAG HEUER LINK: КОМОФРТ ТА ЕЛЕГАНТНІСТЬ У ДІАМАНТОВОМУ ОБРАМЛЕННІ - TAG Heuer

Синій перламутровий циферблат діаметром 41 мм забезпечує максимальну читаність, а безель поєднує в собі два дизайнерські рішення: основа у формі подушки та накладне кільце, на якому встановлені 54 діаманти. Завдяки пом'якшеним кутам, форма корпусу є чимось середнім між колом і подушкою, що надає моделі більш м'який і компактний вигляд.

Браслет цілком виготовлений із сталі та з'єднаний з корпусом без допомоги кріплень, утворюючи ергономічну та гнучку конструкцію. Годинник забезпечує високий комфорт в експлуатації: завдяки двосторонньому (спереду та ззаду) поліруванню елементів браслета, створюється відчуття виняткової гладкості та облягання зап'ястя. Скрупульозний підхід до розробки кожної деталі робить цей годинник витонченим і надзвичайно приємним у носінні.

ГОДИННИК TAG HEUER LINK: КОМОФРТ ТА ЕЛЕГАНТНІСТЬ У ДІАМАНТОВОМУ ОБРАМЛЕННІ - TAG Heuer

Ця модель оснащена автоматичним механізмом Caliber 5, який можна побачити крізь задню кришку із сапфірового скла. Годинник Link також доступний у версії із синім циферблатом із візерунком «сонячні промені», в якій діамантами прикрашений тільки безіль.