Міжнародна ювелірна виставка Vicenzaoro January 2018

Віченцаоро- Щорічна виставка ювелірних виробів. Є однією з ключових подій у ювелірній індустрії. Vicenzaoro January це перший акт золотої трилогії виставок Віченці. Захід відкриває рік, визначає напрямок розвитку галузі та демонструє останні тенденції. Як зазвичай, Vicenzaoro January 2018 представить нові ексклюзивні колекції коштовностей та модні ювелірні тренди.

 

Виставка Vicenzaoro January – це не лише перша виставка у році у своєму секторі, а й найважливіша подія для всіх, хто пов'язаний із виробництвом та реалізацією товарів із дорогоцінних металів. Вперше зимова виставка Vicenzaoro відчинила свої двері перед покупцями далекого 1954 року – з того часу виставка славиться своєю багаторічною історією і має винятково позитивну репутацію серед поціновувачів та професіоналів.

Виставки коштовностей Віченцаоро проходять протягом року тричі: у січні – Vicenzaoro January (або Winter, або First), де визначаються модні тенденції та напрямки в ювелірній галузі у новому році, з 2015 року у квітні – Vicenzaoro Dubai, другий акт у золотій трилогії, та Vicenzaoro Fall у вересні.

У рамках широкої експозиції виставки Vicenzaoro January відвідувачі зможуть ознайомитись з такими розділами, як
Icon (ювелірний зал),
Essense (зал дорогоцінного каміння & зал перлів та діамантів),
Look (ювелірний зал),
Glamroom,
Expression (зал, присвячений упаковці),
Creation (ювелірний зал),
International Halls. 

Італія займає лідируючі позиції у ювелірній майстерності серед усіх країн світу. Креативні рішення італійських дизайнерів є вишуканими, розкішними і встановлюють стандарти у світі коштовностей. Італійські ювеліри виробляють половину всіх виробів із золота, срібла та дорогоцінного каміння, що поставляються на світові ринки.

Виставка Vicenzaoro January проводиться тільки для представників ювелірної промисловості, які безпосередньо пов'язані з виробництвом ювелірних виробів, а також з їхньою реалізацією. Під час виставки коштовностей у Віченці пройдуть семінари, конференції та бізнес-зустрічі, на яких обговорюватимуться питання міжнародного співробітництва та перспективи розвитку ювелірної галузі.

Розділи виставки Vicenzaoro:

  • Ювелірні вироби із золота, срібла, платини
  • Срібні вироби промислового виробництва та ручної роботи
  • Дорогоцінні й напівкоштовні камені
  • Наручний і кишеньковий годинник
  • Аксесуари
  • Устаткування та інструменти для виробництва ювелірних виробів
  • Перли, корали та камеї