TAG HEUER CONNECTED MODULAR 41: НОВА МОДЕЛЬ КОЛЕКЦІЇ

Після випуску смарт-годин TAG Heuer Connected Modular 45, компанія TAG Heuer поповнює колекцію моделлю в корпусі нового розміру – 41 мм у діаметрі.

CM41 News - TAG HEUER

Нова версія смарт-годинника TAG Heuer, представлена ​​в рамках кампанії Geneva Days 2018, пропонується в корпусі меншого, більш елегантного розміру, в новому кольоровому оформленні та відрізняється покращеними характеристиками.

Годинник TAG Heuer Connected Modular 41 є передовою розробкою, заснованою на ультрасучасних технологіях Силіконової долини, і одночасно є справжнім швейцарським годинником, що по праву носить напис «Swiss Made».

CM41 News - TAG HEUER

Модель TAG Heuer Connected Modular 41, розроблена у співпраці з Intel та Google, має ряд удосконалень, представлених раніше у версії діаметром 45 мм. Зокрема, вона оснащена дисплеєм AMOLED 390×390 з роздільною здатністю 326 ppi та вищим показником яскравості – до 350 ниток.

При цьому обсяг постійної пам'яті збільшений до 8 Гб, а обсяг оперативної пам'яті – до 1 Гб, що дозволяє задовольнити найвищі запити користувача.

CM41 News - TAG HEUER

Завдяки своїй модульній концепції, годинник TAG Heuer Connected Modular 41 підійде до будь-якого настрою та вбрання. 7 стандартних моделей можна придбати у бутіках та на сайті компанії. Користувачам доступні різні варіанти ремінців та кріплень. У колекції представлено 9 нових колірних рішень для ремінця, включаючи шкіру рожевого, синього та білого кольорів.
Смарт-модуль можна замінити на механічний тристрілковий модуль Calibre 5. Усього кілька кліків і смарт-годинник перетворюються на чудову механічну модель.

CM41 News - TAG HEUER

CM41 News - TAG HEUER

У новій версії годинника збереглися всі функціональні можливості TAG Heuer Connected Modular 45. TAG Heuer Connected Modular 41 розроблено TAG Heuer у Швейцарії і є зразком найвищої швейцарської якості. Годинник забезпечує водонепроникність до 50 метрів, оснащений GPS, датчиком NFC для здійснення платежів за допомогою Android PayTM, екраном високої роздільної здатності AMOLED і пропонують широкий вибір циферблатів, розроблених TAG Heuer Studio.

CM41 News - TAG HEUER

Моделі TAG Heuer Connected 45 та 41 створені на базі Android Wear™ та сумісні зі смартфонами з ОС AndroidTM 4.3, iOS 9 та вище.