НАЙДОРОЖЧІ У СВІТІ РОЗУМНІ ГОДИННИКИ: ГОДИННИКИ З ДІАМАНТАМИ TAG HEUER MODULAR 45

Вперше годинник TAG Heuer Connected Modular 45 представлений у корпусі з білого золота та повністю прикрашений діамантами багетного огранювання, загальна вага яких становить 23,35 карата.

У березні минулого року TAG Heuer вкотре утвердив себе в статусі передового виробника годинника, випустивши смарт-годинник Heuer Connected Modular 45 з написом «Swiss Made».

Швейцарський виробник годинників класу люкс TAG Heuer представляє розкішну версію годинника TAG Heuer Connected Modular 45, виконану з білого золота та діамантів.

WORLD'S MOST EXPENSIVE CONNECTED WATCH: TAG HEUER CONNECTED MODULAR 45 FULL DIAMOND - TAG Heuer

Вперше ця ексклюзивна модель була представлена ​​публіці в рамках кампанії Geneva Days 2018. Корпус діаметром 45 мм з білого золота PD125 18 карат прикрашений 589 діамантами VVS багетного огранювання на безеле (78 діамантів VVS) ). Загальна вага діамантів становить 16 карати.

 

Годинник TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamonds оснащений механічним модулем Caliber 5, прикрашений діамантами (72 діаманти діаметром 1,5 мм на безеле) і поставляються у спеціальній коробці.

Розроблена у співпраці з Intel та Google модель з діамантами TAG Heuer Connected Modular 45 втілює в собі елегантність та унікальну 150-річну майстерність TAG Heuer. У цих годинниках, що по праву носять напис «Swiss Made», реалізована унікальна модульна концепція: за бажанням кожен елемент можна легко замінити на більш відповідний настрою.

WORLD'S MOST EXPENSIVE CONNECTED WATCH: TAG HEUER CONNECTED MODULAR 45 FULL DIAMOND - TAG Heuer

Годинник з діамантами TAG Heuer Connected Modular 45 забезпечує водозахист до 50 метрів, оснащений GPS, датчиком NFC для здійснення платежів за допомогою Android PayTM, екраном високої роздільної здатності AMOLED і пропонує широкий вибір циферблатів, розроблених TAG Heuer Studio.

Моделі TAG Heuer Connected 45 та 41 створені на базі Android Wear™ та сумісні зі смартфонами з ОС AndroidTM 4.3, iOS 9 та вище.