ЧЕМПІОН СВІТУ «ПЕКІТО» ЛОПЕС відвідав мануфактуру TAG HEUER

TAG Heuer був радий вітати у себе в гостях у місті Ла-Шо-де-Фон аргентинського пілота Хосе Марію «Пекіто» Лопеса, чинного чемпіона світу з шосейно-кільцевих автоперегонів автомобілів класу «туринг».

 

«Пекіто» Лопес відвідав мануфактуру, де зустрівся з годинникарями, інженерами та іншими членами команди, які показали йому процес виробництва, заснований на передових технологіях. Потім він здійснив подорож у минуле, ознайомившись із експозицією музею TAG Heuer 360, що складається з 300 об'єктів, що оповідають про 150-річну історію компанії.

Його вітав Жан-Клод Бівер, виконавчий директор TAG Heuer та президент годинникового підрозділу корпорації LVMH, який привітав спортсмена з успішним виступом на паризькому етапі чемпіонату FIA Формула E (перегон на повністю електричних автомобілях), де він посів друге місце. У розмові вони обговорили інновації в автоспорті, до якого обидва мають великий інтерес, а також поговорили про партнерство TAG Heuer з легендарними гонщиками.

Після успіху у WTCC та видатних виступів у заїздах Формули E, аргентинський пілот бере участь у Чемпіонаті світу з автоперегонів на витривалість 2017 року та вперше змагається о 24 годині Ле-Мана. «Ми неймовірно раді тому, що «Пекіто» вирішив відвідати нас зараз, коли здійснюється його заповітна мрія – участь у найлегшій гонці на витривалість в автоспорті», – сказав Жан-Клод Бівер.

Триразовий чемпіон WTCC Хосе Марія "Пекіто" Лопес народився 26 квітня 1983 року в провінції Кордова (Аргентина). З моменту свого гоночного дебюту в 2001 році, він взяв участь у 414 перегонах, 72 рази здобув перемогу і 151 раз піднявся на п'єдестал, завоювавши 83 поул-позиції та 93 швидкі кола. У 2014 році він став першим аргентинцем, який виграв Чемпіонат світу з мотоспорту після легендарного гонщика Фанхіо, який зробив це в 1957 році. Він також є другим аргентинським гонщиком зі складу сім'ї TAG Heuer крім Хуана Мануеля Фанхіо.