OMEGA ПІДТРИМУЄ EMIRATES TEAM NEW ZEALAND У 35-му КУБКУ АМЕРИКИ І ВИПУСКАЄ ДВІ НОВИХ ХРОНОМЕТРИ ДЛЯ ТОЧНОСТІ ПІД ВЕЛИКОДНЯМ

OMEGA з гордістю підтримує Emirates Team New Zealand під час майбутньої боротьби за 35-й Кубок Америки

Змагання за «Старий гурток» знаходиться в процесі, і OMEGA вирушили на Бермуди, щоб повболівати за Emirates Team New Zealand. Бренд є головним спонсором та офіційним хронометристом команди, партнерство розпочалося у 1995 році разом із легендарним кругосвітнім шкіпером та легендою Кубка Америки сером Пітером Блейком.

Для новозеландців, які вигравали Кубок Америки вдвічі, ставки високі. Екіпаж в абсолютній рішучості відвезти трофей назад до Окленду.

В рамках підтримки екіпажу Ківі, OMEGA представила дві нові моделі годинника.

Перший годинник, Speedmaster X-33, це модель, яку члени екіпажу Ківі носитимуть на борту під час гонки. Вони в корпусі з титану 2 ступеня та мають оригінальну функцію регати, щоб відстежувати критичні п'ять хвилин зворотного відліку до початку гонки. На обідку видно зірки у положеннях 15, 30, 45 та 60 секунд, які разом нагадують Південний Хрест на прапорі Нової Зеландії.

Другий годинник, Seamaster Planet Ocean ETNZ “Deep Black” Master Chronometer, був зроблений з думками про підопічних. У корпусі з чорної кераміки вони об'єднують синій і червоний кольори прапора Нової Зеландії.

У своєму прагненні виграти Кубок Америки в затоці Грейт Саунд, екіпаж Emirates Team New Zealand викладатиметься по-повному. OMEGA і багато відданих прихильників екіпажу сподіваються, що новозеландці зможуть здобути трофей ще раз.