Hublot екіпірує гравців, показує час та підтримує найцінніший благодійний матч у Європі.

За два дні до початку 75-ї сесії Гран-прі Монако в товариському футбольному матчі світових зірок взяли участь Його Світлість князь Альбер II, капітан «AS STAR TEAM FOR CHILDREN» та Феліп Масса, автогонщик з команди «Piloti». Разом з ними на полі, під керівництвом Клаудіо Раньєрі, зірки футболу, лижного спорту, велосипедних гонок та Формули 1, підлаштувалися під ритм, встановлений Hublot. Показуючи  солідарність хорошій справі, обидві команди були одягнені у спеціально розроблені Hublot комплекти форми. Переможний гол був забитий командою князя Альбера II.

23 ТРАВНЯ 2017 – ЛУІ II, МОНАКО

Футбольні матчі світових зірок у Монако проходять щороку протягом 25 років напередодні старту Гран Прі Монако. Товариський матч зібрав на полі близько тридцяти знаменитостей та зірок спорту. На чолі з князем Альбером II, команда "AS STAR TEAM FOR CHILDREN" об'єднала швидкість мотогонщика Лоріса Капіроссі та італійського велосипедиста Клаудіо Кьяппуччі з тактикою міжнародних футболістів, таких як Вільям Галлас, Марко Сімоне, Олів'є Дакорт, Людовік, Людовік.

Команда князя Альбера II вистояла проти команди пілотів Формули 1 з рахунком 2-1. Команда, що об'єднує всі таланти та видовищність провідних пілотів, таких як Міка Хаккінен, Мік Шумахер, Деніел Річшіардо, це лише деякі з них, об'єдналися з автогонщиком Феліпе Масса.

Як і на міжнародних матчах УЄФА EURO, Кубка світу ФІФА та на полях фіналу Ліги чемпіонів, по краю поля та на рекламних щитах навколо відображаються чорні та білі кольори годинникового бренду Hublot. Естафетний матч дозволяє всім гравцям, одягненим у комплекти у кольорах Hublot, зіграти на стадіоні імені Луї II. Знаменитості та спортсмени об'єдналися з гарної причини, це дозволить силі їхніх футбольних передач зібрати гроші для різних благодійних організацій під пильним оком тренера Клаудіо Раньєрі.

На стадіоні, на полі, а також на вулицях князівства, швейцарські годинники з гордістю демонструють свої кольори як офіційний хронометрист. Hublot ділять рекламну площу на сотні розтяжок з Ferrari, їх давнім партнером, який зробив початок сезону багатообіцяючим, завдяки перемогам в Австралії та Бахрейні, призовим місцям у Китаї та  Іспанії та дублю в Росії. Цей добрий початок дозволив Себастьяну Феттелю, пілоту Scuderia Ferrari та чотириразовому чемпіону світу, перейти у топ чемпіонату автогонщиків. Дух Hublot витав над усім князівством.