Селена Гомез у кольє Messika Move Noa з рожевого золота з діамантами

Якщо раніше музиканти намагалися епатувати публіку нестандартними презентаціями нових альбомів, то тепер на чільне місце стало питання соціальної безпеки. Так порахувала і Селена Гомез, яка зібрала у «вузьке» віртуальне коло всіх своїх фанатів для презентації першої за останні 5 років платівки.

Селена Гомес приміряла кілька образів із дебютної колекції бренду Альбера Ельбаза AZ Factory під час зйомки промо для її іспаномовного міні-альбому Revelación. Стиліст співачки та актриси Кейт Янг виклала фото бекстейджа у своєму інстаграмі. На Селені — сорочка в піжамному стилі кольору фуксії з червоними зірками. Судячи з підписів до посту, образ доповнило кольє-чокер Messika Move Noa із рожевого золота з діамантами.

Кольє-чокер із рожевого золота 750 проби повністю виконаний вручну. Модель з трьома рухомими діамантами класичного огранювання, кожен з яких важить 0,05 карата, входить до легендарної колекції Move Noa Будинку Messika.

Блискуча поверхня рожевого золота ефектно контрастує з сяйвом діамантової пави. Форма прикраси, ретельно продумана ювелірами Messika, ідеально повторює граційні вигини жіночої шиї. Кольє з діамантами ніколи не вийде із моди. Цей сучасний аксесуар привнесе ноту розкоші як у повсякденне, так і вечірнє вбрання.

Хочете повторити образ Селени Гомез – подивіться на всі товари марення Messika: https://accentsalon.com.ua/catalog/jewellery/messika/