Що чекає на відвідувачів музею Omega у Білі?

9-метрова бігова доріжка, подорож усередину механізму та Джеймс Бонд.

У 2019 році компанія Omega відкрила у La Cité du Temps у Білі новий музей. Сучасна експозиція розмістилася в наповненій світлому будинку, спроектованому уславленим архітектором Сігер Баном. Екскурсія починається з карти світу із вбудованими цифровими дисплеями точного часу для різних місць по всьому світу. Далі на відвідувачів чекає панорамне відео «Історія часу», яке розповідає про історію годинника. Справжній атракціон для любителів спортивного годинника – встановлена ​​в музеї 9-метрова бігова доріжка, оснащена професійним обладнанням для хронометражу, справжніми стартовими блоками та червоним електронним стартовим пістолетом. Бігуни, що подолали дистанцію, отримають роздрук своєї фотографії, зняту камерою Omega Scan'o'Vision Myria, здатної фіксувати до 10 000 цифрових зображень в секунду.

Історії жіночого годинника присвячена експозиція Her Time, що дозволяє простежити еволюцію моделей для дам – від ранніх підвісок Lepine до «секретного годинника в коштовностях» та новинок бренду. Зв'язку Omega з освоєнням космосу присвячена ще одна зона, де стоячи на поверхні Місяця з припаркованим поблизу «Місячним ровером», можна розглядати відео та фотографії, вивчати технології НАСА та порівнювати різні версії годинників Omega Moonwatch.

Співпраця із творцями кіноепопеї про Бонда – ще один напрямок роботи Omega, якому присвячена окрема експозиція. Легендарний шпигун використовує годинник бренду з 1995 року, коли Omega з'явився у фільмі «Золоте око».

Цікаве рішення для знайомства з роботою годинникового механізму - мультфільм, що демонструється в гігантському механізмі, розповідає про роботу коаксіального Speedmaster.

Ще одна знахідка: історичні моделі марки представлені у 64 вітринних вікнах, спроектованих у вигляді 50-метрового сталевого браслета.

Купити годинник бренду  Omega  у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151