Мануфактура Frederique Constant запропонувала свою інтерпретацію функції GMT

Frederique Constant не втомлюється радувати своїх шанувальників. Одним із останніх досягнень стало повернення до колекції бренду спортивного шику. Годинник Yacht Timer GMT в елегантному морському стилі доповнив гамму Classics, виготовлену у найкращих традиціях швейцарського годинникового виробництва. Мануфактура Frederique Constant запропонувала свою інтерпретацію функції GMT, у 2011 році у стінах компанії було розроблено власну версію цього престижного ускладнення та випущено сьомий калібр мануфактурного виробництва FC-938. У годиннику Yacht Timer GMT ця розробка виводиться на новий, сучасніший рівень і стає закликом до відкриття нових країн та дослідження нових горизонтів.

Функція GMT може відображати другий часовий пояс. Це важлива перевага в годиннику для будь-якого мандрівника. Раніше GMT ​​пропонувався тільки в колекції Classics, призначеної для професіоналів, які необхідно знати як місцевий, так і домашній час при зміні часових поясів або континентів. Сьогодні GMT додана до колекції Yacht Timer. Додавши дві нові моделі до лінійки бренду в морському стилі, Frederique Constant увійшов у світ яхтсменів на довгі дистанції, любителів вітрильного спорту та пляжу, або будь-кого, хто цікавиться морським дизайном.

Обидві моделі мають один і той же стильний спортивний шик із сучасним діаметром 42 мм, чистими рисами, сучасний формат 42 мм, оздоблення з рожевого золота – обидві моделі дозволяють повною мірою оцінити елегантність стилю спорт-шик. Новий годинник Yacht Timer з центральною стрілкою GMT відрізняється функціональністю і оптимальним зчитуванням показань. Домашній час моментально визначається за внутрішньою 24-годинною шкалою. Годинник максимально простий у використанні: стрілка індикації часу другого часового поясу має червоний наконечник. Для позначення часу доби нічний період з 18 до 00 виділений на шкалі GMT темним кольором, а денний період з 06 до 00 – світлим відтінком. Індикація дати у віконці біля позначки «06 години» узгоджена зі свідченнями місцевого часу, що відображається центральними стрілками.

Колекцію поповнили дві моделі. Корпус, годинникові мітки та стрілки першої версії виконані рожевим золотом, білий циферблат має зернисту текстуру. Нанесений на кожну стрілку склад SuperLumi-Nova гарантує бездоганне зчитування показань навіть у темряві. Механізм FC-350 має 38-годинний запас ходу. Рівень водонепроникності годинника Yacht Timer GMT досягає 100 метрів. Першу модель доповнює коричневий ремінець зі шкіри алігатора.

Друга модель пропонується із браслетом, у якому сталь поєднується з рожевим золотом. Над антрацитовим циферблатом із зернистим оздобленням обертаються люмінесцентні стрілки з покриттям із рожевого золота. До кожної моделі також додається змінний ремінець з каучуку, завдяки чому годинник Yacht Timer GMT може використовуватися під час занять найбільш екстремальними видами спорту.

Купити годинник бренду Frederique Constant у Запоріжжі ви можете у салоні елітного годинника та прикрас “Акцент” за адресою: проспект Соборний, 151.