ДІАНА КРЮГЕР ВИБИРАЄ MESSIKA ДЛЯ ЦЕРЕМОНІЇ CRITICS' CHOICE AWARDS 2018

23-я церемонія Critics' Choice Awards, на якій, як і на "Золотому глобусі", нагороди здобули найкращі кінофільми та серіали року, відбулася нещодавно в Санта-Моніці, штат Каліфорнія. Варто зазначити, що премія американських критиків значно відрізнялася від цьогорічного “Золотого глобуса” загальним настроєм, але і як зазвичай порадувала достатком блиску діамантів в прикрасах та яскравими образами модниць кіно олімпу.

Німецька актриса та фотомодель Diane Kruger представила на церемонії фільм «на межі», який переміг у номінації «Найкращий фільм іноземною мовою». Актриса з'явилася під руку із зіркою серіалу «Ходячі мерці» Norman Reedus. Пара виглядала дуже стильно та елегантно.

Діана обрала для такого важливого заходу ніжну сукню від Vera Wang та прикраси Messika. Сукня Vera Wang кольору айворі з шовку колекції Весна 2018 ідеально виглядала на стрункій фігурі актриси, надаючи образу жіночності, гламуру і легкості.

Наголошували на ніжному образі Діани прикраси від ювелірного будинку Messika. Актриса віддала перевагу сміливій та яскравій колекції My Twin. У вусі виблискували діаманти трьох огранок: груша, смарагд та круглий, що у поєднанні з оригінальним та креативним дизайном роблять прикраси Messika впізнаваними та популярними по всьому світу. Діана сміливо поєднувала в одному вусі дві сережки: кафу My-Twin Multishape та сережу My Twin Trio. На руках актриси переливалися блиском і грали світлом кільце My Twin Trio і шикарне кільце Concorde з колекції High Jewelry з діамантом 6 карат.

Стильні прикраси «рок-шик» від французького ювелірного бренду Messika пропонує Вам салон годинників та прикрас Акцент. Зіркова колекція My Twin представлена ​​кільцями, сережками, кольє та браслетами. З прикрасами від Messika, кожна жінка може відчути себе бажаною зіркою червоних доріжок.