BaselWorld 2018: міжнародна виставка годинників у Базелі

BaselWorld – це неповторне поєднання розкоші дорогоцінного каміння та робочої атмосфери. В рамках BaselWorld відбувається знайомство з ексклюзивними колекціями годинників та ювелірних виробів.

Чіткий розділ шести виставкових павільйонів на окремі виставкові зали для показу марок годинників, ювелірних виробів або суміжних товарів, національних експозицій забезпечує вам оптимальний огляд продуктів і робить ярмарок BaselWorld ідеальним місцем для укладання угод.

BaselWorld по праву вважається однією з наймасштабніших знакових подій року у світі годинників та ювелірних прикрас.

BaselWorld-2018 відбудеться з 22 по 27 березня 2018 року. Всесвітня годинна та ювелірна виставка буде відкрита для відвідувачів лише 6 днів, замість колишніх 8-ми. На початку року було прийнято рішення скоротити кількість учасників виставки з 1300 до 600 -700 представників, пов'язано з фінансовим становищем на ринку та відходом багатьох брендів, які вирішили розподілити гроші в інше маркетингове русло. Більше місця тепер буде у павільйонах, правда їхня кількість, суттєво зменшиться, 3 зали чекатимуть кращих часів. У цьому році, наприклад, ми не побачимо таких брендів як Hermes, Dior, Eberhard & Co та Louis Erard.
Виставка, як і раніше, є найважливішим заходом годинної індустрії на міжнародній арені, тому ключові бренди швейцарського годинника традиційно представлятимуть свої новинки, за якими ми спостерігатимемо разом з Вами.
Поглянувши на нинішню ситуацію, бренди зосереджено підійдуть до експонатів і як завжди представлять щось особливе та оновлене, на що власне чекають шанувальники.